پایان نامه کارشناسی ارشد علوم گیاهی(M.S ) موضوع: تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing ) تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین چکیده: در پژوهش حاضر تاثیرات تنش شوری ناشی از کلرور سدیم 50 میلی مولار و تنش اسمزی ناشی از محلول پلی اتیلن گلیکول 6000 هم فشار با آن با غلظت 64 گرم بر لیتر با و یا بدون ژیبرلین (10 میکروگرم بر میلی لیتر) بر محتوای آمینو اسیدی، ترکیبات فنلی و نیز ترکیبات ایم ...
لینک منبع :
پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویامقاله تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ...
bankmaghale.ir/مقاله-تغییرات-محتوای-آمینواسیدهای-آز/Im Cache
Ähnliche Seitenدنلود مقاله و پروژه و پایان نامه دانشجوئی ... آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات
ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت اثر ... ۳-۲- محتوای کلی آمینواسیدهای آزاد:
۲۲ ...... آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا تحت
اثر ...
پایان نامه ارشد علوم گیاهی - تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد ...
hiuni.party/2016/07/.../پایان-نامه-ارشد-علوم-گیاهی-تغییرات-محت/Im Cache20 جولای 2016 ... تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های
در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر
دانلود پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ...
royal-file.ir/دانلود-پایان-نامه-تغییرات-محتوای-آمین/Im Cache13 آگوست 2016 ... تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های
در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر
دانلود فایل Word پایان نامه ی تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد
3050.mesell.ir/.../دانلود-فایل-Word-پایان-نامه-ی--تغییرات-محتوای-آمینواسیدهای-آزاد،-ترکیبات-فنلی-و-ترکیبات-ایمیدازولی-در-دان...Im Cacheموضوع تحقیق تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات
ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر تنش
...
پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد ترکیبات فنلی و ...
edu-hesabi.ir/محصول-2385-پایان-نامه-تغییرات-محتوای-آمین/Im Cache3 آگوست 2016 ... تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های
در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر
پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ... - سارینا
sarina.ruzblog.com/post867.phpIm Cacheپایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی
در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر تن - مولتی ...
پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد ترکیبات فنلی ... - DOCZ.ir
docz.ir/پایان-نامه-تغییرات-محتوای-آمینواسیده/Im Cacheپایان نامه کارشناسی ارشد علوم گیاهی(M.S ) موضوع: تغییرات محتوای آمینواسیدهای
آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine
max ...
دانلود تحقیق تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ...
filefori.ir/دانلود-تحقیق-تغییرات-محتوای-آمینواسی/Im Cacheدانلود تحقیق تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات
ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا ... کاربرد نانوسیالات در افزایش انتقال حرارت
· پایان نامه تحلیل رابطةعوامل شغلی باتعهد سازمانی بر اساس مدل ویژگی های شغلی ·
پایان ...
دانلود تحقیق علوم گیاهی تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات ...
https://0f0.in/2016/08/08/دانلود-تحقیق-علوم-گیاهی-تغییرات-محتوا/
8 آگوست 2016 ... دانلود تحقیق علوم گیاهی تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و
ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv.
دانلود پایان نامه تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ...
fileavval.ir/دانلود-پایان-نامه-تغییرات-محتوای-آمین/Im Cache15 آگوست 2016 ... تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و ترکیبات ایمیدازولی در دانه های
در حال رویش سویا ( Glycine max L. cv. Pershing ) تحت اثر تنش ...