پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج

تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است.
پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود.
از لحاظ شیمیایی پکتین پلی‌مری است که از به هم پیوستن مولکول‌های اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافت‌های گیاهی به صورت پروتوپکتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی‌سلولز، آرابان، گالاکتان و .... وجود دارد.
به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیم‌های پکتولیتیک و هیدرولیز عوامل مذکور پکتین ایجاد می‌شود. پکتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشکیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
مربا باید بافت مالش‌پذیر و کوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، کریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب کیفی در مورد مربا محسوب می‌شوند.


تولید مربا با روش سنتی

در روش سنتی به طور معمول برای هر سه کیلو میوه موردنظر تقریبا 5/2 تا 3 کیلو شکر مصرف می‌شود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعم‌دهنده‌هایی مثل وانیل، گلاب، آب‌لیمو و دانه هل استفاده می‌شود.
پس از جدا کردن هسته، دم و یا پوست‌گیری و صاف کردن به تناسب بافت هر میوه و ترکیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رنگ و شفافیت مربا انجام می‌گیرد.

مثلا در آب آهک قرار دادن میوه برای تردتر شدن و یا در آب جوش قرار دادن برای اجتناب از سیاه شدن میوه و تلخی گرفتن از برخی میوه‌ها، اختلاط سفیده تخم‌مرغ با شربت برای سفیدتر کردن شربت و خیساندن در آب سرد برای نرم شدن بافت میوه از جمله این اقدامات است.

اما اصول کلی تهیه مربا به روش سنتی تقریبا برای تمامی میوه‌ها و خلال‌ها و سبزی‌های مشابه بوده است. پس از آماده‌سازی میوه اعم از شستن، پاک کردن ، اسلایس کردن، دم‌گیری یا هسته‌گیری در صورت لزوم، همراه با شربت یا پس از قوام آمدن شربت میوه را برای جوشیدن درون ظرف ترجیحا لعابی روی شعله قرار می‌دهند. پس از پخته شدن میوه و قوام مناسب شربت ضمن جدا کردن کف از سطح شربت و اضافه کردن مواد طعم‌دهنده دلخواه در اواخر پخت، مربا را از روی آتش برداشته پس از سرد شدن درون شیشه تمیز ریخته، معمولا شربت را صاف می‌کنند بعد به قطعات میوه اضافه می‌کنند

برای تهیه مرباهای سنتی رعایت برخی اصول مثل تهیه میوه از بهترین نوع، بدون لکه و کرم‌زدگی ضروری است. همچنین شربت باید کاملا غلیظ باشد و پس از سرد شدن به حالت کش‌دار از قاشق ریخته شود. همچنین به شربت مربایی‌ که از میوه‌های شیرین تهیه می‌شود باید بعد از قوام آمدن، کمی ترشی در اواخر طبخ مربا افزود تا رنگ مربا تیره نشود.




خرید فایل



لینک منبع :پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - صفحه. اصلی tahghaigh.ofmas.ir/product-360975-پاورپوینت-بررسی-خط-تولید-مربای-هویج.aspx‎Cachedخط تولید مربای هویج مربای هویج هویج پاورپوینت خط تولید مربای هویج تحقیق تولید هویج مقاله تولید مربا به روش صنعتی. پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - فروشگاه فایل رایگان tahghigh20.filenab.com/product-64702-tolid-morabbaye-havij.aspx‎Cachedپاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج. تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است که از میوه کامل ... پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج apadanarc.pdfblog.ir/post/532‎Cached11 ا کتبر 2016 ... شما به صفحه اختصاصی پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید. پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج bankfile.avablog.ir/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+مربای+هویج‎Cached27 ا کتبر 2016 ... در این ساعت به روز هستیم با دانلود فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج که محتویات آن یاری گر کاملی برای موضوع مد نظر شماست . برترین فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج asmankavirs.meeblog.ir/post/1580‎Cached2 نوامبر 2016 ... برترین فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج. کاربران گرامی درود بر شما. به سایت خودتان خوش آمدید. با سلام حضور مشتریان گرامی. پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - ساخت وبلاگ bitanrmafzar.aslblog.ir/post/513‎Cached27 ا کتبر 2016 ... کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید نام محصول دانلودی: پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - exrxfile exrxfile.parsiblog.com/Posts/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+/‎Cached19 نوامبر 2016 ... به سایت ما برای دانلود پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج خوش آمدید . امیدواریم فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج برای پزوهش شما ... پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - سیستم وبلاگدهی sellmefile.madblog.ir/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+مربای+هویج‎Cached19 ا کتبر 2016 ... پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج. درود بر شما. به دانشگاه مجازی آفمَس خوش آمدید. در این ساعت به روز هستیم با دانلود فایل پاورپوینت بررسی ... خرید آنلاین پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - سیستم وبلاگدهی orange.madblog.ir/post/925‎Cached17 ساعت قبل ... هموطنان گرامی سلام.وقت بخیر به صفحه دانلود فایل(پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از ... دانلود فایل ( پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج) – فایل و مقالات www.newfilestant.ir/paper2530.html‎Cached28 سپتامبر 2016 ... کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید به صفحه دانلود فایل( پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج)خوش آمدید برای دانلود به ادامه ...