پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

شبکه بی سیم

شبکه بی سیم

مقدمه

نیاز روز افزون به پویایی کارها ، استفاده از تجهیزاتی مانند تلفن همراه ، پیجرها و ...بواسطه وجود شبکه های بی سیم امکان پذیر شده است.

اگر کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت متحرک در هر لحظه در اختیار داشته باشند شبکه های بی سیم جواب مناسبی برای آنها ست.

این مقاله دربخش‌های مختلفی ارائه میشود، در بخش حاضر فقط به بیان کلیاتی در رابطه با شبکه‌های بی‌سیم و کابلی پرداخته شده، در بخش‌های بعدی به جزئیات بیشتری در رابطه با شبکه‌های بی‌سیم خواهیم پرداخت.

تشریح مقدماتی شبکه های بی سیم و کابلی

شبکه های محلی[1] برای خانه و محیط کار می توانند به دو صورت کابلی[2] یا بی سیم [3] طراحی گردند . درابتدا این شبکه ها به روش کابلی با استفاده از تکنولوژی اترنت [4]طراحی می شدند اما اکنون با روند رو به افزایش استفاده از شبکه های بی سیم با تکنولوژی وای-فای[5] مواجه هستیم .

در شبکه های کابلی (که در حال حاضر بیشتر با توپولوژی ستاره ای بکار می روند ) بایستی از محل هر ایستگاه کاری تا دستگاه توزیع کننده (هاب یا سوئیچ ) به صورت مستقل کابل کشی صورت پذیرد(طول کابل ازنوع CAT5 نبایستی 100 متر بیشتر باشد در غیر اینصورت از فیبر نوری استفاده میگردد) که تجهیزات بکار رفته از دونوع غیر فعال[6] مانند کابل ، پریز، داکت ، پچ پنل و.......... . و فعال [7]مانند هاب ،سوئیچ ،روتر ، کارت شبکه و........... هستند .

موسسه مهندسی[8] استانداردهای 802.3u را برای اترنت سریع [9]و 802.3ab و802.3z را برای ( مربوط به کابلهای الکتریکی و نوری [10]) در نظر گرفته است.

شبکه های بی سیم نیز شامل دستگاه مرکزی [11] می باشد که هر ایستگاه کاری می تواند حداکثر تا فاصله 30 متر ی آن (بدون مانع ) قرار گیرد.

شبکه های بی سیم [12] یکی از سه استاندارد ارتباطی وای فای زیر را بکار می برند:

802.11b که اولین استانداردی است که به صورت گسترده بکار رفته است .

802.11a سریعتر اما گرانتر از 802.11b می باشد.

802.11g جدیدترین استاندارد که شامل هر دو استاندارد قبلی بوده و از همه گرانتر میباشد.

هر دونوع شبکه های کابلی و بی سیم ادعای برتری بر دیگری را دارند اما انتخاب صحیح با در نظر گرفتن قابلیتهای آنها میسر می باشد.



[1] LAN

[2] Wired

[3] Wireless

[4] Eternet

[5] Wi-Fi

[6] Passive

[7] Active

[8] IEEE

[9] Fast Eternet

[10] Gigabit eternet

[11] Access Point

[12] Wlan

فهرست مطالب

مقدمه. 1

عوامل مقایسه. 2

نصب و راه اندازی.. 2

هزینه. 3

قابلیت اطمینان. 3

کارائی.. 3

امنیت... 4

انواع شبکه های بی سیم.. 5

سه روش امنیتی در شبکه های بی سیم.. 5

بلوتوث... 7

مبانی شبکه های بی سیم.. 8

شبکه بی سیم چگونه کار می کند؟. 9

نگهداری و امنیت... 11

Wired Equivalent Privacy. 12

Service Set Identifire. 13

ارزان، مطمئن، انعطاف پذیر. 13

شبکه بی سیم چیست؟. 16

چرا شبکه بی سیم را بکار گیریم؟. 16

معماری.. 17

مدیریت... 17

امنیت... 18

ابزار کار شبکه بی‌سیم خانگی.. 19

حداقل شرایط نگهداری از یک سرویس گیرند کابلی.. 20

از نرم افزار دائمی‌ فعلی نگهداری کنید. 20

دستیابی به نقطه دسترسی‌تان را امن کنید. 21

انتشار SSIDرا غیر فعال کنید. 21

استفاده از رمزگذاری WEP. 21

کنترل دسترسی بوسیله نشانی دامنه (IP) 23

یک DMZ یا شبکه چندگانه نصب کنید. 24

مانند یک نفوذگر عمل کنید. 24

همیشه مراقب باشید. 25

نتیجه گیری.. 25

مقدمه. 27

کار مربوطه. 30

ساختار. 33

یا تنظیم کننده پنجره. 34

یا تنظیم کننده پنجره slatic. 37

تنظیم کننده پنجرهدینامیک.... 38

تنظیم کننده پنجره با بافر یا میانگین ACK.. 39

بحث... 40

اجرا روی جریان های TCP با طول عمر طولانی.. 42

بازده در مقابل اندازه بافر یا میانگین (کاربرد مجدد) 43

بازده در مقابل بافر (چند کاربری) 44

بازده در مقال RTT. 45

بازده در مقابل تاخیر سیمدار. 46

تاخیر زیانهای تراکم و راندوم. 48

بحث... 50

تفاوت جریان کوتاه. 51

برنامه ریزی درون کاربری یا اینترایوز intrauser (زمان بندی) 52

Interuser scheduler زمان بندی کننده اینتریوزر. 53

PF scheduler زمان بندی کننده PF. 53

PF- SP scheduler ¬ زمان بندی کننده PF –SP. 54

PF- RP scheduler زمان بندی کننده PF- RP. 55

ارزیابی.. 56

نتیجه گیری.. 59

مهندسی انتقال TCP و مکانیسم های ارسال مجدد برای شبکه های بی سیم.. 61

مقدمه. 61

مفهوم اندازه و ارسال های مجدد TCP. 65

تاییدهای جزیی و تاییدهای تکراری متوالی.. 69

ارسال مجدد قطعات گمشده. 70

انتقال قطعه جدید. 71

ارزیابی های عملکرد. 74

مقیاس عملکرد. 74

عملکرد با پنج اتصال TCP. 77

عملکرد با پنجاه اتصال TCP. 80

نتیجه گیری.. 81



خرید فایل



لینک منبع :شبکه بی سیم

شبکه بی‌سیم - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/شبکه_بی‌سیم‎Cached Similarبا وجود آنکه به نظر می‌رسد که از نظر فنی عبارت شبکه بی‌سیم جهت اشاره به هر نوع « شبکه‌ای» که «بی‌سیم» باشد بکار می‌رود، این اصطلاح بیشتر برای اشاره به ... ‎۱ انواع - ‎۲ نسل آتی شبکه NGN - ‎۳ شبکه محلی بی‌سیم (Wireless LAN)Images for شبکه بی سیم آشنایی با شبکه های بی سیم ( Wireless & WiFi ) - سرزمین دانلود www.sarzamindownload.com/contents/1082/‎Cached Similar15 ا کتبر 2016 ... به واسطه وجود شبکه های بی سیم امکان پذیر شده است. اگر کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت ... آشنایی با شبکه های بی سیم Wi Fi - هاست لینوکس linux-web.ir/articles/network/wifi‎Cached Similarآنچه در این نوشته به آن توجه شده با این فرض صورت گرفته که هدف از بکارگیری تکنولوژی Wireless جهت راه اندازی شبکه LAN بصورت بی سیم است و شامل سناریو های ... دسته بندی شبکه های بی سیم - آزمایشگاه آپا cert.um.ac.ir/wiki/index.php/دسته_بندی_شبکه_های_بی_سیم‎Cached Similarدر سالهای اخیر، رشد استفاده از تجهیزات بیسیم در میان عامه مردم بسیار چشمگیر و قابل توجه بوده است. ارتباطات و فناوریهای بیسیم به سرعت به جایگاه و محبوبیت ... شبکه های بیسیم چیست؟ | آموزش مجازی | مدرک معتبر iranelearn.com/شبکه-های-بیسیم-چیست؟.html‎Cached Similar Rating: 4 - Review by 33 کاربر تایید شده است این مقاله آموزشی جهت آشنایی دانشجویان آموزش مجازی در رابطه با شبکه های بیسیم گردیده است، امیدوار است کلاس های مجازی، آموزش های از راه دور، مقالات آموزشی، کتاب های ... شبکه ملی بیسیم | شرکت ارتباطات مبین نت mobinnet.ir/intranet‎Cached Similarشرکت ارتباطات مبین‌نت با تکیه بر شبکه‌ی سراسری و یکپارچه خود، اقدام به ارایه‌ی یکی دیگر از راهکارهای ارتباطی مبتنی بر فناوری باند پهن بی سیم ،تحت عنوان ... اتصال به شبکه بی‌سیم - مجتمع آموزش آنلاین کامپیوتر asanpc.com/basic/اتصال-به-شبکه-بی‌سیم/‎Cached Similarاتصال به شبکه بی‌سیم: شبکه‌ی بی‌سیم، شبکه‌ای است که کامپیوترهای مجهز به تکنولو‍‍‍ژی بی‌سیم می‌توانند به جای کابل از طریق سیگنال‌های رادیویی به آن متصل ... بیسیم - وبسایت رسمی شبکه تلویزیونی نسیم | شبکه نسیم، شبکه ... https://tvnasim.ir/program/بیسیم‎Cachedبی سیم نام برنامه‌ای تلویزیونی با سبک زندگی دیجیتال (تک شو) بوده که قرار است در ۵۲ قسمت نیم ساعتی اتفاقات و رویدادهای این حوزه را از شبکه نسیم روی آنتن ... تجهیزات شبکه وایرلس بی سیم قیمت رادیو آنتن وایرلس قوی برد بالا ... https://pasakgroup.com/...networks/wireless-network‎Cachedتجهیزات شبکه وایرلس بیسیم اوتدور خارجی: خرید اینترنتی انواع رادیو آنتن وایرلس ایندور و قیمت انواع رادیو آنتن وایرلس قوی برد بالا اوتدور فضای باز برای ...