پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران

تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران


مقدمه :

امروزه با توجه به نقش انکار ناپذیر و حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاماً برنامه ریزی‌ها و سرمایه گذاری های کلان و قابل ملاحظه در این بخش وظیفه ی متولیان مخابرات کشور ، جنبه حیاتی و ملی به خود گرفته است . اهمیت اطلاعات و ایجاد حرکت جهانی برای رسیدن به اطلاعات و گذر از شکاف دیجیتالی ، کشورهای جهان سومی را برآن داشته تا تلاش خود را در سطح ملی برای همگانی شدن اطلاعات توسعه دهند .

حوزه ی IT ،حوزه ی بسیارگسترده ای ست که مقوله های فنی و مهندسی مخابرات، رایانه، شبکه‌های اطلاع رسانی ، اینترنت،شهرها و پارک های اینترنتی و تمامی شؤون ارتباطی مخابراتی و اطلاعاتی را دربرمی گیرد.ازاین روی ، مخابرات ایران،درسال های اخیر،همپای دنیا ، گام های موثری دراین عرصه برداشته که سیاستگذاران این عرصه،کارنامه خوبی را ارائه نموده اند ، به گونه ای که تلاش بخش ارتباطات کشور نشان از یک توسعه ی قابل ملاحظه در برنامه های اول تا سوم و ادامه آن نیز در برنامه ی چهارم توسعه دارد .

سیر تحول و توسعه ی مخابرات کشور در گذر زمان (سال 1236 لغایت 1385 )

مخابرات در ایران همچون دیگر نقاط جهان با نصب اولین خط تلگراف در سال 1236 هجری خورشیدی یعنی چهارده سال بعد از موفقیت مورس ، بین تهران و چمن سلطانیه در نزدیکی زنجان (اردوگاه تابستانی ناصرالدین شاه ) تحقق یافت . دو سال بعد خط تلگراف سلطانیه به سمت زنجان و تبریز و جلفا امتداد یافت و به شبکه ی تلگرافی روسیه پیوست . توسعه ی تلگراف بسیاری از شهرها را سال به سال در نوردید ، تا اینکه ایران در سال 1248 به عضویت اتحادیه بین المللی تلگراف درآمد . اداره تلگراف در سال 1255 به وزارت تلگراف ارتقاء یافت .

مرحله ی دوم توسعه فناوری مخابرات با نصب تلفن آغاز می شود . اگر چه اولین خط تلفن در حدود دوازده سال پس از اختراع آن ، یعنی سال 1269 در تهران راه اندازی شد ، اما گسترش شبکه تلفن در سرزمین پهناور ایران از سال 1320 شروع گردید .

در سال 1269 بین دو ایستگاه ماشین دودی و شهــــرری ارتباط تلفنی برقرار شد ، بعد از آن بین کامــــرانیه ( شمیران ) و عمارت سلطنتی وزارت جنگ ( تهران ) و سپس مقر ییلاقی شاه ( سلطنت آباد) و عمارت سلطنتی تهران ارتباط تلفنی دایر شد ، در آبان ماه 1305 تلفن جدید برروی 2300 رشته کابل آماده بهره برداری شد ، در مرداد 1308 به موجب مصوبه ای ، رسیدگی به امور تلفن که در دست شرکتها بود ، به وزارت پست و تلگراف واگذار و نام آن وزارتخانه به وزارت پست و تلگراف و تلفن تبدیل گردید . دو سال بعد سهام شرکت های تلفن برای دولت خریداری و شرکت سهامی تلفن ایران تأسیس شد.پس از شهریور 1320 همزمان با خروج نیروهای متفقین از کشور ایران، خطوط تلفن جدید ( کاریر) که توسط آنان در ایران تأسیس شده بود ، خریداری گردید .

معرفی سیستم جهانی ارتباطات سیار

معرفی

ارتباطات سلولی تاکنون در بین سیستم های مخابراتی بکارگرفته شده، دارای بیشترین رشد و جهش بوده است امروزه درصد بسیار زیادی از مشترکین تلفنی که دائما نیز در حال افزایش می باشند از مخابرات سلولی استفاده می کنند. در دراز مدت می توان ارتباطات تلفنی دیجیتالی سلولی را روش همگانی ارتباط دانست. بازار ارتباطات موبایل با استاندارد CEPT اروپائی با رشد سریعی مواجه شده است. این رشد تحت تأثیر عوامل بازار، پیشرفت های تکنولوژیکی و همکاریهای جدیدی در زمینه های اجرا و استاندارد سازی سیستم های جدید بوده است. استاندارد GSM که بر پایۀ CEPT اروپایی عمل می کند بر مبنای این استانداردها می باشد. سیستم جهانی ارتباطات موبایل بصورت نسل بعدی سیستم ارتباطی سلولی دیجیتالی موبایل برای CEPT اروپایی توسعه یافته است. کار استاندارد سازی در این سیستم در اوایل سال 1990 کامل و در سال 1991 پیاده سازی آن انجام شد. در سال 1991 کارگزاران شبکه در 17 کشور که دارای استاندارد CEPT بودند تفاهم نامه ای (MOU ) را امضا و بر طبق آن سیستم GSM را قبول نمودند.

در سال 1987 کنفرانس گروه تخصصی موبایل تحت حمایت CEPT برگذار شد. هدف از این کنفرانس تعیین استاندارد ارتباطات سلولی برای اروپای متحد بود که باید در سال 1991 پیاده سازی آن آغاز می شد. در توسعه توصیه نامه های اولیه 13 کشور دخیل بودند. در ابتدا 18 کشور تصمیم به قبول استاندارد اولیه گرفتند. از آن زمان تاکنون GSM با گسترش همکاری کشورها، توسعه یافته است. در حال حاضر توصیه نامه های GSM برای 26 کشور "کدهای رنک" را فراهم کرده است.

هنک هنگ و استرالیا نیز GSM را قبول کردند. در اروپا چندین سیستم سلولی بزرگ مانند Nordic Mobile Telephone (NMT) در کشورهای شمالی و Total Access Communication System (TACS) در انگلستان در حال کار بودند. در کشورهای دیگر اروپای غربی سیستم های موبایل مطابق جدول 1-1 عرضه گردید. کیفیت، ظرفیت و منطقه پوشش در هر کشور بطور گسترده ای متفاوت بوده، و تقاضا در اکثر موارد از پیش بینی های انجام گرفته فراتر رفته بود. در اکثر موارد استفاده از سیستم های تلفنی موبایل مختص داخل کشور بود و استفاده از آن ها در ارتباطات خارج کشوری غیر ممکن بود. در نتیجه برای استفاده گسترده از تلفن های سیار در تمام اروپا نیاز به یک سیستم واحد احساس می شد. GSM استاندارد دیجیتالی تلفنی موبایل برای اروپای متحد می باشد که توسط انجمن استاندارد مخابراتی اروپائی (ETSI) مشخص گردیده و در نتیجه آن، مشترکین موبایل می توانند تلفنهای سیار خود را در تمام اروپا استفاده نمایند. رشد GSM از سال 1991 تا سال 1994 در شکل 1-1 نشان داده شده است.

word: نوع فایل

سایز:105 KB

تعداد صفحه:138



خرید فایل



لینک منبع :تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران

[PDF] ﺗﺎرﻳﺨﭽﻪ و ﺳﻴﺮ ﺗﺤﻮل ﻣﺨﺎﺑﺮات در ﻛﺸﻮر اﻳﺮان https://www.tci.ir/Portals/0/.../tahavaol-mokhaberat-keshvar-92.pdf‎Cached Similarﺗﺎرﻳﺨﭽﻪ و ﺳﻴﺮ ﺗﺤﻮل ﻣﺨﺎﺑﺮات در ﻛﺸﻮر اﻳﺮان. (. 1236. –. )9113. ﺳﺎل. 1236. –. ﻧﺼﺐ اوﻟﻴﻦ ﺧﻂ ﺗﻠﮕﺮاف در اﻳﺮان ﺑﻴﻦ ﺗﻬﺮان و ﭼﻤﻦ ﺳﻠﻄﺎﻧﻴﻪ. (. اردوﮔﺎه ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻧﻲ ﻧﺎﺻﺮ اﻟﺪﻳﻦ ﺷﺎه در ﻧﺰدﻳﻜﻲ زﻧﺠﺎن. ) ﺳﺎل. 1238. –. تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران - فایل ناب netfile.filenab.com/product-67351-bargh.aspx‎Cachedدانلود تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران تحقیق تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران دانلود تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران تحقیق جزوه مقاله پایان نامه پروژه ... تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران - سفارش تایپ ترجمه مقالهسفارش ... 4txt.ir/تاریخچه-و-سیرتحول-مخابرات-در-ایران/‎Cachedتاریخچه مخابرات ایران در اول ژانویه 1869 میلادی ایران به عضویت اتحادیه بین المللی تلگراف در آمد. در سال 1253 اداره تلگراف به وزارت تبدیل و « علیقلی خان ... سیر تحول مخابرات در ایران (۴) | مخابرات ما https://mokhaberatema.com/?p=37576‎Cached24 مارس 2015 ... ad. Home -همه نوشته ها طنز و هنر تاریخ مخابرات سیر تحول مخابرات در ایران (۴) ... عمارت کلاه فرنگی- اولین ساختمان مخابرات ایران. مخابرات ما (اورانوس) ... تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران - احساس تنهایی.عشق.خنده.بیخالی ... groupkingofblackmjs.parsiblog.com/.../تاریخچه+و+سیرتحول+مخابرات+در+ایران/‎Cached18 ا کتبر 2011 ... ( 1236 لغایت آذر 1385 ). مقدمه : امروزه با توجه به نقش انکار ناپذیر و حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاماً برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های کلان و ... [PDF] PDF: تحقیق تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران pdf.requestarticle.ir/.../تحقیق-تاریخچه-سیرتحول-مخابرات-ایران.pdf‎Cachedﺗﺤﻘﯿﻖ ﺗﺎرﯾﺨﭽﻪ و ﺳﯿﺮﺗﺤﻮل ﻣﺨﺎﺑﺮات در اﯾﺮان. ﻣﻘﺪﻣﻪ: اﻣﺮوزه ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﻘﺶ اﻧﮑﺎر ﻧﺎﭘﺬﯾﺮ و ﺣﺴﺎس ارﺗﺒﺎﻃﺎت در ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻠﯽ ﺟﻮاﻣﻊ و اﻟﺰاﻣﺎً ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰی ﻫﺎ و. ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری ﻫﺎی ﮐﻼن و ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻼﺣﻈﻪ در اﯾﻦ ﺑﺨﺶ وﻇﯿﻔﻪ ی ... [PDF] تحقیق تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران - اِی‌اِم‌پی! amparticle.tk/.../57883-تحقیق-تاریخچه-و-سیرتحول-مخابرات-در-ایر-2.pdf‎Cachedﺗﺤﻘﯿﻖ ﺗﺎرﯾﺨﭽﻪ و ﺳﯿﺮﺗﺤﻮل ﻣﺨﺎﺑﺮات در اﯾﺮان by Unknown Anonymous Canonical URL. ﻓﺮﻣﺖ ﻓﺎﯾﻞ داﻧﻠﻮدی: rar. ﻓﺮﻣﺖ ﻓﺎﯾﻞ اﺻﻠﯽ: doc. ﺗﻌﺪاد ﺻﻔﺤﺎت: 139. ﺣﺠﻢ ﻓﺎﯾﻞ: 89 ﮐﯿﻠﻮﺑﺎﯾﺖ. ﻣﻘﺪﻣﻪ : اﻣﺮوزه ﺑﺎ ... تحقیق مقاله تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران www.karenpaper.ir/.../تحقیق-مقاله-تاریخچه-و-سیرتحول-مخابرات-در-ایران‎Cachedتحقیق مقاله تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران مقدمه : امروزه با توجه به نقش انکار ناپذیر و حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاماً برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری ... سورس فایلز - تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران www.sourcefiles.ir/...مخابرات/206-تاریخچه-سیرتحول-مخابرات-ایران-history-syrthvl-contacts-iran.html‎Cachedامروزه با توجه به نقش انکار ناپذیر و حساس ارتباطات در توسعه ملی جوامع و الزاماً برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های کلان و قابل ملاحظه در این بخش وظیفه ی متولیان ... تحقیق تاریخچه و سیرتحول مخابرات در ایران digeekala.ir/product-3766-maghale.aspx‎Cachedتحقیق برق و مخابرات دانلود تحقیق کار تحقیقی تاریخچه مخابرات پیدایش مخابرات سیر تحولی مخابرات مخابرات تعریف مخابرات ساختار مخابرات تاریخ مخابرات در ...