پروژه کارآفرینی بسته بندی خرما
مقدمه :
خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا مقداری خرما میل کنید و بلا فاصله یک یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید . خاصیت دیگر خرما ، خنثی کردن اسید اضافی معده است و از آنجا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دل درد می شود ، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده کنید ، بدین طریق که 2 تا 3 عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و بنوشید . خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف کنید .
خرما برای افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی کنید به جای قند و شکراز خرما برای نوشیدن چای استفاده کنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید . ورزش کاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی که با خرما تهیه شده باشد، استفاده کنند .
برای مثال خرما و شیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه، یک قاشق پودر نارگیل ، و یک قاشق آناناس خرد شده ، در مخلوط کن ریخته و معجون فراهم آمده را میل فرمایید .
صد گرم خرمای تازه دارای 163 کیلو کالری انرژی ، 9/0 گرم پروتئین ، 3/0 گرم چربی ، 38 گرم گلوسید ،30 میلی گرم فسفر، 3/1 میلی گرم آهن ، 51 میلی گرم کلسیم، 10 میلی گرم ویتامینC می باشد . صد گرم خشک آن دارای 300 کالری انرژی ، 2 گرم پروتئین ، 6/0 گرم چربی ، 73 گرم گلوسید ، 60 میلی گرم گوگرد ، 50 میلی گرم فسفر ، 650 میلی گرم پتاسیم ، 65 میلی گرم منیزیم ، 70 میلی گرم کلسیم ، 2 میلی گرم آهن ، 2/2 میلی گرم نیاسین می باشد. سدیم و ویتامینA آن قابل توجه نیست .
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی خرما با ظرفیت 5000 تن در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
به دلیل فواید بسار زیادی که خرما دارد از جمله :
1ـ پایان نگاهداشتن کلوسترول خون و وقایه از گرفتگی رگها. چون خرما حاوی پاکتیین می باشد.
2ـ از مبتلا شدن به سرطان رودهء بزرگ جلوگیری میکند، از بواسیر بدن را وقایه میکند، مراحل بارداری و ولادت برای زنان آسان میسازد. چون خرما دارای الیاف بسیار مفید و قند برای سرعت هضم می باشد.
3ـ از کرم خوردگی دندانها جلوگیری میکند. چون دارای مواد فلور است.
4ـ مانع تسمم میگردد. چون سودیوم، پوتاسیوم و ویتامین های بسیار مفید دارد.
5ـ از نا توانی و قلت خون «أنیمیا» جلوگیری میکند. چون دارای آهن، جس و ویتامین B2 است.
6ـ از نرمی و شگستگی استخوان جلوگیری میکند. چون دارای کلسیوم، فوسفور و ویتامین أ است.
7ـ برای اشتهاء مفید است و از ضعف ترکیز ذهنی جلوگیری میکند. چون دارای پوتاسیوم است.
8ـ از ضعف عمومی بدن و خفقان قلب انسان را نگه میدارد. چون دارای مگنیسوم و جس است.
9ـ برای علاج روماتیزم بهترین دواست. چون دارای پورون است.
10ـ برای مقابله با سرطان بسیار ضروری می باشد. از جهت آنکه سنیوم دارد. دیده شده است که در مناطق صحرایی که خوراک مردم آن خرما است اصلا مرض سرطان وجود ندارد.
11ـ برای ضعف جنسی ضروریست. چون دارای پورون و ویتامین أ است.
12ـ از خشکی جلد، خشکی و سیاهی چشمان و مرض عشایی شبانه جلوگیری میکند.
13ـ برای جهاز هاضمه و اعصاب مفید است. چون دارای ویتامین أ، إن بی إس، است.
14ـ از زخم معده و التهاب جلوگیری میکند.
15ـ مانع مرض لثه میگردد و عضلات را تقویت میکند. چون دارای ویتامین جی است.
16ـ خرما بهترین خوراکی است که باید برای اطفال .
و همچنین به دلیل علاقه مردم ایران به خرما و مصرف زیاد آن این طرح دارای توجیه اقتصادی خوبی است.