پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی

پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی


مقدمه :

یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیت‌های میکروبی و شیمیایی انجام می‌گیرد. فرآیند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافت‌‌ها، تغییر ماهیت پروتئین‌ها، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر می‌شود و از طرفی ماندگاری آن را بهبود می‌بخشد. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.





1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کنسرو ماهی




محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن




1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کنسرو ماهی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 30 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :



یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد.

در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیت‌های میکروبی و شیمیایی انجام می‌گیرد. فرآیند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافت‌‌ها، تغییر ماهیت پروتئین‌ها، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر می‌شود و از طرفی ماندگاری آن را بهبود می‌بخشد. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.



خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی

دانلود پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - تک آی آر www.tak-ir.org/پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو-ماهی-تن/‎Cachedپروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی تن با 41 صفحه و فرمت Doc, طرح توجیهی تولید کنسرو ماهی تن, تاسیس کارخانه تولید کنسرو ماهی - کلیک کنید. پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - مفیددانلود - فایل ناب mofiddownload.filenab.com/product-53453-Entrepreneurship-project-canned-fish-production.aspx‎Cachedپروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت ... [PDF] PDF—پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی amparticle.tk/pdf/.../56379-پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو-ماهی.pdf‎Cachedﭘﺮوژه ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻨﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﺴﺮو ﻣﺎﻫﯽ در 42 ﺻﻔﺤﻪ ورد ﻗﺎﺑﻞ وﯾﺮاﯾﺶ ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ docﻣﻘﺪﻣﻪ : ﯾﮑﯽ از ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ روش . ﻫﺎی آﻣﺎده ﺳﺎزی ﯾﺎ ﻓﺮآوری ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ، ﺣﺮارت دادن آﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. اﺳﺘﻔﺎده از ﺣﺮارت ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﺒﺐ ﺑﻬﺒﻮد ... پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - sabzblog.tk albeyin.sabzblog.tk/post/3825‎Cachedفایل پروژه - پایان نامه دانشجویی - یا طرح و آموزشی با تیترپروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی را در اینجا دانلود کنید.,برای مشاهده توصیحات کامل پروژه کارآفرینی ... KAR68- پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - پرتال پروژه های دانشگاهی parsproje.com/.../5352-kar68-پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو-ماهی.html‎Cachedصفحه اصلی · پروژه های کارآفرینی KAR68- پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی ... ماهی تون: کنسرو ماهی تون در روغن: گوشت تکه: گوشت خرده: ویژگی‌های استاندارد مواد ... پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی تن - فروش آنلاین مقالات ... www.irdaneshjoo.com/.../پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو-ماهی-تن‎Cached Similarخلاصه پروژه محصول: کنسرو تن ماهی ، ضایعات ماهی ظرفیت تولید: کنسرو تن ماهی 11000 هزار قوطی ، ضایعات ماهی 1056 تن درصد تأمین مواد اولیه: 100% داخلی دانلود پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی dl-project.ir/پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو-ماهی/‎Cached13 آوریل 2016 ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی در قالب فرمت ورد (word) قابل ویرایش پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی طرح توجیهی تولید کنسرو. پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - فروشگاه ساز رایگان فایل dawnloudha.payfile.org/product-11209-Entrepreneurship-projects-producing-preserved-fish.aspx‎Cachedپروژه کارافرینی تولید کنسرو ماهی طرح توجیهی تولید کنسرو ماهی کارآفرینی تولید کنسرو ماهی دانلود پروژه تولید کنسرو ماهی دانلود کارآفرینی تولید کنسرو ماهی ... مقاله در مورد ‌‌پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی - دانلود مقاله mag-iran.com/مقاله-در-مورد-‌‌پروژه-کارآفرینی-تولی-15.htm‎Cachedپروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی. ۱- ۱ مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود ... کویر دانلود » فروش فایل پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی kavirdlc.ir/فروش-فایل-پروژه-کارآفرینی-تولید-کنسرو/‎Cachedفروش فایل پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی. 31 اکتبر 2016 admin دیدگاهتان را بنویسید دیدگاه های این نوشته. کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش ...