پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو (با ظرفیت تولید 800 تن در سال)

مقدمه :

علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی روی ماده خام می توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

صرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلاً اشاره مختصری به تولید آبلیمو خواخد آمد:

به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی، از لیموهای سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن میوه باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیموها را خارج نموده و شستشو می دهند، این شستشو باعث ضد عفونی شدن محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

برای عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت 30 ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن / دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید الکترود و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید و بسته بندی آبلیمو می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 20 نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

خواص آبلیمو طبیعی و مضرات آبلیمو غیر طبیعی :

آیا میدانید آب لیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم دارد و اگر بصورت غیر طبیعی تهیه گردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و بسیاری دیگر از بیماریها میگردد.

شناسایی آبلیمو طبیعی از دید یک مصرف کننده طبق استانداردهای جهانی و استاندارد ایران :

مهمترین مورد ی که یک مصرف کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد شماره 107اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربائی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/گرم در لیتر است می باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آب گیری وارد آبلیمو میگردد خود خواص ضد عفونی کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگر مشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن که باید دارای بوی طبیعی لیمو ترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل ان باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد و بستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمو است مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگردد بواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیها ست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.

شمه ای از خواص غذایی و درمانی یک آبلیمو طبیعی :

1-آبلیمو در افزایش دید تاثیر دارد.

2-آبلیمو از تاسی سر جلوگیری کرده و در تقویت مو موثر است .

3-لیموترش سرشار از ویتامینهای آ,ب ,ث ,آهن ,کلسیم ,سدیم ,منیزیم ,فسفر و پتاسیم است.

4-آبلیمو منبع مهم اسید سیتریک و اسکوربیک است که کنترل کننده اسید اوریک است.

5-آبلیمو باسیلهای مختلف حصبه و اسهال خونی و....نابود کرده و از بین می برد.

6-اگر در سلامت آب آشامیدنی شک دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید که باعث ضد عفونی شدن آن میگردد.ضمنا در بسیاری از کشورهای پیشرفته این عمل برای ضد عفونی کردن آب آشامیدنی مرسوم است .

7-آبلیمو در هضم غذا ونیز درمان بسیاری از بیماریهای معدی تاثیر دارد.

8-در درمان سرماخوردگی ،تب ،تنگی نفس ،رماتیسم ،التهاب ،دیابت ،ناتوانی جنسی ،ذ کام ذات الریه ،گلودرد چرکی ،غلظت خون ،تب ،خال سردرد،دردهای کلیه و شکم ،سنگهای کلیوی و کبدی ،چربی خون ،دفع آبهای اضافی و سموم بدن ،کم خونی، ترش کردن ،دفع سموم کبدی، تقویت اعصاب ،پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها،,پوکی استخوان ،نقرس ،سفیدی موی سر و درمان بسیاری از بیماریهای پوستی تاثیر مستقیم دارد.

9-در خنثی سازی زهر حشرات ،عقرب و مار تاثیر دارد.

10- از بین برنده جوشهای و دمل چرکی است.

11- از پیری زودرس جلوگیری میکند.



خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن ... maanfile.blogsky.com/.../پروژه-کارآفرینی-تولید-و-بسته-بندی-آبلیمو-با-ظرفیت-تولید-800-تن-در-سال‎Cached24 سپتامبر 2016 ... پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. مقدمه : علیرغم نیاز کشور ... پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو - فروشگاه مدیرکده modirkade.fileyar.ir/product-1673-Lemon-juice-production-and-packaging-entrepreneuri.aspx‎Cachedپروژه کارافرینی تولید و بسته بندی آبلیمو طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو دانلود پروژه تولید و بسته بندی آبلیمو ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید آبلیمو و بسته بندی آبلیمو | تک آی آر www.tak-ir.org/کارآفرینی-تولید-بسته-بندی-آبلیمو/‎Cachedموضوع پروژه کارآفرینی : تولید آبلیمو و بسته بندی آبلیمو; فرمت اجرایی : در قالب Doc; تعداد صفحات : ۳۶ صفحه. توضیحی مختصر از پروژه کارآفرینی تولید ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو – خرید آنلاین و ... www.risearticle.ir/download/8893‎Cached29 ا کتبر 2016 ... جهت مشاهده توضیحات کامل محصول روی دکمه ادامه کلیک کنید. پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو در 34 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو dl-project.ir/کارآفرینی-تولید-و-بسته-بندی-آبلیمو/‎Cached11 مه 2015 ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو - در این طرح توجیهی به بررسی فنی و اقتصادی راه اندازی کسب و کار کارگاه تولید و بسته بندی ... دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) تولید و بسته بندی آبلیمو paperdoc.ir/.../دانلود-طرح-پروژه-کارآفرینی-تولید-و-بسته-بندی-آبلیمو‎Cached15 جولای 2016 ... دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) تولید و بسته بندی آبلیمو موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا ... خرید فایل( پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت ... www.newfilestant.ir/paper10565.html‎Cached26 ا کتبر 2016 ... خرید فایل( پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال). شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان ... دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید ... 50717.paperfa.ir/‎Cachedدانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال - پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال. فروش فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت ... h5nt1.kiadanlodce.ir/‎Cachedفروش فایل پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال. خرید و دانلود پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت ... baludtabiat.aslblog.ir/post/1414‎Cached7 نوامبر 2016 ... اینک شما با جستجوی ((پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -پروژه ...