پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول..................................................................................................................................... 1

مقدمه...................................................................................................... 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی.......................................................................................... 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................................. 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری................... 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................. 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................ 6

2-3-1- دهان................................................................................................................. 6

2-3-2- حلق.................................................................................................................. 7

2-3-3- مری................................................................................................................... 7

2-3-4- معده.................................................................................................................. 7

2-3-5- روده................................................................................................................... 8

3- شرایط محیطی.......................................................................................................... 8

4- تعریف علم تغذیه..................................................................................................... 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................... 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش.................................................... 11

6-1- غذای تر................................................................................................................. 11

6-1-1- ترکیب غذای تر............................................................................................. 11

6-2- غذای مرطوب....................................................................................................... 12

6-3- غذای خشک........................................................................................................ 13

7- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 14

8- مقدار غذادهی........................................................................................................... 14

9- زمان و دفعات غذادهی........................................................................................... 18

10- کیفیت غذا.............................................................................................................. 19

11- روش های تغذیه................................................................................................... 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی........................................................................... 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه.......................................................... 24

13-1- فرم بیومتری..................................................................................................... 24

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان.............................................................. 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن......................................... 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان.......................................... 28

14-2- پروتئینها........................................................................................................ 29

14-2-1- کیفیت پروتئین..................................................................................... 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها................................ 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal................................................................ 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat................ 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................ 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی.................. 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................ 34

14-2-3-2- کنجاله سویا....................................................................................... 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................ 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:........................................................................ 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein........................ 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا.......................................................................... 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها........................................................................... 37

17-1- ویتامینها........................................................................................................ 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان............................................................................... 41

18-1-1 گرسنگی..................................................................................................... 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس).................................................................... 42

18-1-3- مشکلات آبششی................................................................................... 42

18-2- خراشیدن...................................................................................................... 43

18-3- آفتاب سوختگی.......................................................................................... 44

فصل سوم

جدول های غذادهی................................................................................................... 47

نتیجه گیری.................................................................................................................. 50

فهرست منابع............................................................................................................... 52

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در سالهای اخیر و نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی از یک طرف و رو به اتمام بودن منابع غذایی قابل دسترس از طرف دیگر توجه به این موضوع که در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا با کمبود مواد غذایی روبرو می باشند باعث شده در کشور ما نیز با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی و از طرفی رو به کاهش بودن منابع دریایی، شرکت سهامی شیلات ایران را برآن داشت که پرورش ماهی را در آبهای داخلی جدی گرفته و امکانات خود را در جهت افزایش تولیدات داخلی به کار گیرد.

پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای کافی، روابط زیست محیطی و نیز ملاحظات اقتصادی، تهیه و دسترسی به غذا دارد. امروزه به طور میانگین در حدود یک درصد انرژی، 5 درصد کل پروتئین و 14 درصد پروتئین حیوانی مردم از ماهی تأمین می شود که این ارقام روند صعودی داشته و مصرف آبزیان رو به گسترش است. بازده تبدیل غذا به گوشت در ماهی بسیار بالا است در پرورش ماهی بازده تبدیل پروتئین به پروتئین ماهی (کیلوگرم پروتئین در غذا برای تولید یک کیلوگرم پروتئین ماهی) نسبت به جوجه های گوشتی و سایر حیوانات خونگرم بیشتر است.

از نظر پراکنش جغرافیایی گوشه های مختلف آزاد ماهیان توسط بشر به نواحی دور از زیستگاه طبیعی اصلی انتقال داده شده اند. منشاء نسل قزل آلای رنگین کمان کالیفرنیای آمریکاست ولی در حال حاضر در تمامی نقاط جهان که آب مناسب برای زیست این ماهی وجود دارد، گسترش یافته است. توسعه و ترقی روزافزون پرورش آزاد ماهیان منجر به انتقال ماهی آزاد اقیانوس اطلس از سواحل شرقی آمریکای شمالی به سواحل غربی آن و حتی کشورهایی نظیر آفریقای جنوبی، تانزانیا و استرالیا گردیده است.

1- تعریف ماهیان سرد آبی

ماهی شناسان، ماهیان آبهای شیرین را بر اساس نیازهای حرارتی آنها به 3 گروه تقسیم نموده اند.

الف) ماهیان مناطق حاره که فقط در آبهای گرم می توانند زندگی کنند بعنوان مثال، ماهیان تیلاپیا وقتی که درجه حرارت آب پاین تر از 12 درجه سانتیگراد تنزل می کند تلف می شوند.

ب) ماهیان آبهای گرم اغلب این ماهیان محدوده حرارتی وسیعی را تحمل می نمایند ولی رشد آنها دردمای زیر 10 درجه سانتیگراد متوقف و یا کند می شود. مهمترین ماهیان گرم آبی عبارتند از: ماهیان خانواده کپور بویژه کپور معمولی و کپور ماهیان عمده هندی.

ج) ماهیان سرد آبی: این ماهیان قادر به تحمل درجات حرارت بیش از 25 درجه سانتیگراد به مدت طولانی نیستند. مهمترین گروه ماهیان سرد آبی مورد پرورش آزاد ماهیان می باشند.

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمان در رده بندی جانوری

Fishes = (شاخه) phylum

teleostic = (رده) class

protacantho pterygil = (فوق راسته) sup class

salmoniformes = (راسته) order

salmonidate = (خانواده) family

oncorhynchus = (جنس) genus

onchorhynchus Mykiss = (گونه) species

rainbow trout = (نام انگلیسی) En. name



خرید فایل



لینک منبع :گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

hamed8124 - گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان www.bistfile.ir/post/3958‎Cachedدانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان. مقطع: کاردانی. نام واحد صنعتی: شرکت قزل رنگین وانا. فرمت فایل: ورد قابل ویرایش. تعداد صفحات: 57. دانلود گزارش ... گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان soheilnew.raziblog.ir/Post/51796‎Cached13 ساعت قبل ... فایل فلش,تحقیق,پروژه,مقاله, گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان ,فایل فلش, تحقیق,پروژه,مقاله. گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان - sabzblog.tk pay.sabzblog.tk/post/1560‎Cachedدوستان و همراهان گرامی شما اینک به خواندن پیشنویس پرونده گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان پرداخته اید , برای مطالعه بیشتر و دانلود فایل گزارش کارآموزی قزل ... گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان - فایل لیستینگ listingf.blogsky.com/1395/.../گزارش-کارآموزی-قزل-آلای-رنگین-کمان‎Cached10 سپتامبر 2016 ... دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان. مقطع: کاردانی. نام واحد صنعتی: شرکت قزل رنگین وانا. فرمت فایل: ورد قابل ویرایش. تعداد صفحات: 57. گزارش کارآموزی پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان - فایلود fiload.ir/product/.../گزارش-کارآموزی...قزل-آلای-رنگین-کمان/3285‎Cachedپروژه کارآموزی رشته تکنولوژی شیلات در شرکت قزل رنگین وانا، بخشی از متن: پرورش موفق و پایدار آبزیان اعم از ماهیان وسخت پوستان بستگی به پیش بینی غذای ... کویر دانلود » دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان -کامل و جامع kavirdlc.ir/دانلود-گزارش-کارآموزی-قزل-آلای-رنگین-ک/‎Cachedدانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان -کامل و جامع. 27 اکتبر 2016 admin دیدگاهتان را بنویسید دیدگاه های این نوشته. کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان ... دانلود گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان -کامل و جامع | سرو دانلود www.sarvoptdl.ir/file853.html‎Cached5 جولای 2016 ... ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی ... برترین فایل گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان dttdm.barfindl.ir/‎Cachedبه صفحه دانلود فایل(گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{گزارش کارآموزی قزل آلای ... گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان مکان شرکت قزل رنگین وانا ... faridfile.ir/?p=86670‎Cached2 ا کتبر 2016 ... دانلود گزارش کارآموزی رشته شیلات قزل آلای رنگین کمان مکان شرکت قزل رنگین وانا با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 55. دانلود کاراموزی اماده. فروش فایل گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان - تی مقاله tmaghalec.ir/?p=4312‎Cached26 ا کتبر 2016 ... به صفحه ی دانلود _گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان ببرید. گزارش ...