پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول : مقدمه و کلیات.................. 1..

بخش اول : گوشت ........................... 1

بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان 4

بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها و روش‌های آزمون 7

بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده‌های گوشتی

میکائیلیان ............................ 14

بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های

فرآورده‌های گوشتی ........................ 15

فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی ..... 30

بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز ... 30

بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی 69

بخش سوم : پروسه تولید ................... 75

بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان 77

فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی ... 82

بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری 82

بخش دوم : آزمایش های شیمیایی ........... 102

بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی ............ 110

فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات 139

ضمایم .................................. 140

منابع................................................................................................. 143

بخش اول : گوشت

گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید می‌شود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب می‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها و ... برای بدن می‌باشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده می‌شود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری می‌نمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نموده‌اند.

ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر می‌باشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئین‌ها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب می‌باشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شده‌اند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربی‌های گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب می‌باشند.

مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلول‌ها مؤثر می‌باشند و علاوه بر آن یون‌های آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچه‌ای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی می‌شود.

مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاه‌های بدن و رشد و سلامت جسمی و فکری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف 100 گرم گوشت پخته شده حدوداً 50 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامین‌های تیامین، 12B ریبوفلاوین،6B و حدود 15 درصد یا بیشتر آهن وجود دارد.

گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن کمتری دارد. افرادی که رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا کمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماری‌ها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناک و مضر است.

نیاز گوشت برای یک فرد 70 کیلویی روزانه 200 – 150 گرم می‌باشد. اما از سن 50 سالگی به بعد باید به مرور از این مقدار کاسته شود، زیرا کلسترول موجود در گوشت برای سلامتی افرد مسن مخصوصاً افراد مبتلا به بیماری‌های قبلی زیان آور می‌باشد ولی جوانان و افراد در حال رشد بنابر احتیاج بدنشان می‌توانند روزانه بیش از 200 گرم گوشت نیز استفاده کنند. گوشت تأمین انرژی برای بدن چه در حالت کار و چه در حالت استراحت یک ضرورت است. که در این میان گوشت و فرآورده‌های گوشتی می‌توانند نقش مؤثری را ایفا نمایند.

در ایران برای تولید فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) اکثراً از گوشت گاو استفاده می‌شود که آنرا به صورت لاشه کامل شقه، چهار تکه‌ای (ران – سردست – گردن – قلوه گاه) تازه یا منجمد، داخلی یا وارداتی یا بسته بندی کارتنی تهیه می‌نمایند گوشت وارداتی که امروزه اکثراً کارتنی هستند و به طریق ذبح اسلامی زیر نظر کارشناسان دامپزشکی و مسئولین ذیربط تهیه می‌شود اخیراً مردم به علت فواید بی شمار گوشت سفید توجه خاصی به فرآورده‌های گوشت مرغ و گوشت بوقلمون نشان داده‌‌اند، لذا عرضه این فرآورده‌ها در بازار بیشتر شده است.



خرید فایل



لینک منبع :گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان - دانلود پروژه و ... payanname20.filenab.com/product-54927-Mikaelian-meat-products-plant-training-report.aspx‎Cachedگزارش کاراموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان کاراموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان کارورزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان دانلود گزارش ... گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی - دانلود گزارش کارآموزی ... karamoozi21.blogsky.com/.../گزارش-کارآموزی-کارخانه-فرآورده-های-گوشتی‎Cached12 مه 2016 ... گزارش کارورزی در شرکت فراورده گوشتی. فهرست مطالب. فصل اول ... بخش چهارم مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان 77. فصل سوم ... گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌ های گوشتی میکائیلیان goje-khyar.rozblog.com/post/890 23 آوریل 2016 ... گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌ های گوشتی میکائیلیان 1 . گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌ های گوشتی میکائیلیان - پرسشنامه farafara.avablog.ir/. گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی shopirani.ir/product/.../گزارش-کارآموزی-کارخانه-فرآورده-های-گوشتی‎Cached Similarموضوع : گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی. فهرست مطالب. کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان. تکنولوژی مواد غذایی. فصل اول : مقدمه و کلیات 1. گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان network.marketfile.ir/product-46484-گزارش-کارآموزی-کارخانه-فرآورده‌های-گوشتی-میکائیلیا.aspx‎Cachedگزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان در 140 صفحه ورد قابل ویرایش. فهرست مطالب عنوان صفحه فصل اول : مقدمه و کلیات.................. 1.. بخش اول : گوشت ... گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان - فایل بانک raaz.payfile.org/product-12551-گزارش-کارآموزی-کارخانه-فرآورده‌های-گوشتی-میکائیلیا.aspx‎Cachedگزارش کاراموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان کاراموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان کارورزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان دانلود گزارش ... گزارش کار سوسیس و کالباس sausages93.blogfa.com/‎Cached Similarمیکائیلیان را می‌توان وارث دومین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس و مجهز به ... سوسیس و کالباس بخش اعظم فراورده‌های گوشتی مصرفی در ایران را تشکیل می‌دهند. ... انجمنهای صنفی در کمک به طی دوره های کارآموزی دانشجویان، تربیت تکنسین این صنعت و ... گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی میکائیلیان - قیمت 16,000 ... https://selzir.com/.../5965852-گزارش-کارآموزی-کارخانه-فرآورده-های-گوشتی-میکائیلیان‎Cachedگزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی میکائیلیان محدوده قیمت از 16000 تومان از فروشگاه فروشگاه دانشجویی تحقیق سرا پروژه پایان نامه طرح توجیهی اقتصادی ... برترین فایل گزارش کارآموزی فرآورده های گوشتی همبرگر | نوین مقاله www.novinmgali.ir/?p=8998‎Cached12 نوامبر 2016 ... دانلود گزارش کارآموزی فرآورده‌های گوشتی همبرگر در 110 صفحه ورد ... برترین پکیج کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان – دانلود فایل. خرید آنلاین کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان | سرو دانلود www.sarvoptdl.ir/file4904.html‎Cached19 جولای 2016 ... عنوان محصول دانلودی:کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان ... دریافت فایل گزارش کارآموزی مدیریت تولید فرآورده های بهداشتی شرکت ...