پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

اصول نگهداری مواد غذایی

اصول نگهداری مواد غذایی


مقدمه

بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه ، همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی نیز بوده است . هدف از نگهداری مواد غذایی ، ممانعت از بروز فساد توسط عوامل خارجی و یا داخلی و یا به تعویق انداختن آن می باشد که در نتیجه آن مواد غذایی بتواند برای مدت معینی قابل مصرف باقی بماند . در کشور ما مقادیر زیادی از مواد غذایی مختلف که با هزاران زحمت تهیه شده اند دستخوش آلودگی و فساد می شوند و برای تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم از کشورهای دیگر مقادیر زیادی ارز هزینه و از کشور خارج می شود. در حالی که با استفاده از اصول صحیح نگهداری مواد غذایی با هزینه های به مراتب کمتری می توانیم مواد غذایی را از شر عوامل موثر در فساد، حفظ و همچنین از بروز مسمومیت های غذایی جلوگیری کنیم . لذا آگاهی عموم مردم اعم از تولید کنندگان ، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان از این اصول می تواند نقش مهمی را در حفظ منابع و ضمانت سلامت مواد غذایی ایفای نماید

نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن :

یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی کنسرو کردن (قوطی کردن) آنها با بهره گیری از حرارت است . این روش اقدام موثری در جهت نابودی کلیه عواملی است که ممکن است در حین نگهداری و حمل و نقل به طریقی مواد غذایی را فاسد نمایند .

مراحل تولید کنسرو مواد غذایی :

مرحله اول : در مورد مواد غذایی گوشتی این مرحله شامل جدا کردن امعاء و احشاء ، استخوان گیری مخلوط و یکنواخت کردن گوشت ، شستشو و ... می باشد . در مورد سایر مواد غذایی اعمال مشابه خاص آن فراورده انجام می گیرد .

مرحله دوم : قوطی ها از مواد غذایی آماده شده در مرحله اول و سایر مواد افزودنی با در نظر گرفتن حدود 0/5 تا 1 سانتیمتر فضای خالی در بالای قوطی پر می شوند .

مرحله سوم : به منظور ممانعت از عمل تخریبی اکسیژن روی جدار داخلی قوطی ، جلوگیری از عمل



خرید فایل



لینک منبع :اصول نگهداری مواد غذایی

[DOC] اصول نگهداری مواد غذایی www.qums.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=0fe7c998-2e04...‎Cached Similarاصول نگهداری مواد غذایی. عمر ماندگاری به مدت زمانی پس از تولید فراورده می گویندکه در صورت نگهداری در شرایط تعریف شده ،ویژگی های مطلوب حسی ،شیمیایی ،فیزیکی ... [PDF] اصول کلی نگهداری مواد غذایی www.ssu.ac.ir/fileadmin/templates/fa/.../Food_Preservation.pdf‎Cachedاصول کلی نگهداری مواد غذایی. مقدمه. : تاریخ نگهداری مواد غذایی با تاریخ پیدایش. انسان و تغذیه وی همراه بوده، یکی از بزرگترین مشکالت. اکولوژیکی وی را تشکیل داده ... Images for اصول نگهداری مواد غذایی اصول نگهداری مواد غذایی - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران www.irfoodscience.blogfa.com/category/.../اصول-نگهداری-مواد-غذایی‎Cached Similarمهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - اصول نگهداری مواد غذایی - انجام پروژه های دانشجویی در وبلاگ مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ... [PDF] اصول نگهداری مواد غذایی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران health.tums.ac.ir/CMSFiles/file/.../negahdari%20ghaza.pdf‎Cachedدور. از. نور. نگه. داری. کنیم . سیب. زمینی،. پیاز. و. سیر. را. در. جای. خنک،. تاریک. باو. تهویه. هوا. نگه. داریم،. و نیاز به نگهداری در. یخچال نیست . اصول نگهداری مواد غذایی ... اصول نگهداری مواد غذایی : ppt – بانک پاورپوینت ایران www.pptfa.com/?p=902‎Cached Similar3 دسامبر 2011 ... جهت دانلود فایل پاورپوینت “ اصول نگهداری مواد غذایی ” بر روی لینک های زیر کلیک کنید : لینک دانلود کلیک کنید ... اصول وروش مواد غذایی - صفحه اصلی - دانشگاه علوم پزشکی شیراز schealth.sums.ac.ir/department/.../osolvaraveshmavdghazahe.html‎Cachedنام درس: اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی تعداد واحد: 2 واحد نظری و 1 واحد عملی. مقطع: کارشناسی تغذیه ... نقش روشهای نگهداری را در کاهش ضایعات مواد غذایی بیان کند. NARGOL - جزوه اصول نگهداری مواد غذایی starters.blogfa.com/post-876.aspx‎Cached SimilarNARGOL - جزوه اصول نگهداری مواد غذایی - وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد ساینس دایرکت دانلود کتاب لاتین دانشگاهی فیلم خط تولید مقاله. آموزش روش ها و اصول نگهداری مواد غذایی دریخچال - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../how1-store1-food.html‎Cached Similarمیوه جات و موادغذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شود لذا در صورت مشاهده آنها را خارج نمایید. اصول نگهداری مواد غذایی (نمک) : توصیه می شود نمکهای یددار که در کیسه های ... اصول نگهداری مواد غذایی - همشهری hamshahrionline.ir/details/120415/Lifeskills/Nutrition‎Cached14 نوامبر 2010 ... همشهری آنلاین: آلودگی جوش‌ها، زخم‌های پوستی و ترشحات هنگام صحبت، عطسه و سرفه زمانی که وارد مواد غذایی می‌شوند، خطر میکروب استافیلوکوک طلایی ...