توضیحات محصول: کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور سال 95
فصل اول: میکروارگانیسمهای مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی
طبقه بندی (Taxonomy) میکروارگانیسمها
در گذشته برای طبقه بندی میکروارگانیسمها و ویژگیهایی مانند مورفولوژی، واکنش رنگ، تشکیل اسپور، ساختمان
آنتیژن، فعالیتهای بیوشیمیایی و حرکت استفاده میشود ولی در حال حاضر اساس تقسیمبندی جدید باکتریها
Molecular genetic) RNA) میباشد. بنابراین اساس تاکسونومی جدید تجزیه 5SRNA و 16SRNA میباشد. با
توجه به این موضوع Woege پیشنهاد کرد که همه میکروارگانیسمها به سه دسته تقسیم شوند:
Eukaryots .1
Archaebacteria .2
prokaryote .3
نکته: پروکاریوتها دارای هسته مشخصی نمیباشند و شامل باکتریها و جلبکهای سبز- آبی میباشند ولی یوکاریوتها دارای هستهی کاملاً مشخص میباشند
کپکهای غذایی
کپکها برخلاف باکتریهای حقیقی و اکثر مخمرها به صورت تودهی درهم پیچیدهای که به سرعت گسترش مییابد،
رشد میکنند و ممکن است طی دو تا سه روز، چندین اینچ از سطح را بپوشانند. مجموع این توده یا هر قسمت بزرگ
مجزا از این مجموعه تحت عنوان میسلیوم (Mycelium) خوانده میشود. میسلیوم، از شاخهها یا فیلامنتهایی به نام
هیف (Hyphae) تشکیل میشود که هیفها به دو صورت رویشی و زایشی وجود دارند. هیفهای رویشی
(Vegetative) در تغذیه کپکها و هیفهای زایشی (Fertile) در تشکیل قسمتهای تولیدمثلی نقش دارند.
خصوصیات فیزیولوژیکی کپکها
1) رطوبت مورد نیاز: به طور معمول اکثر کپکها نسبت به باکتریها و مخمرها به رطوبت کمتری نیاز دارند. بهطوری که
حداقل aw کپکها 0/8 میباشد.
2) درجه حرارت مورد نیاز: اکثر کپکها جزء مزوفیلها میباشند بهطوری که درجه حرارت مطلوب برای رشد
25 - 30 C آنها o
میباشد البته استثناهایی در این مورد وجود دارد.
o نکته: گونههای آسپرژیلوس (Aspergillus) در دمای 35 - 37 C
و حتی بالاتر به خوبی رشد میکنند.
o نکته: حداقل درجه حرارتی که یک کپک میتواند تحمل کند 12 C-
میباشد.
بیماریهایی که از طریق شیر به انسان منتقل میشوند
1) سل (Tuberculosis): عامل تولیدکننده این بیماری میکروبی به نام Mycobacteruim tuberculosis میباشد که
دارای دو سوش انسانی و گاوی میباشد و هر دو سوش بهعنوان مولد در انسان شناخته شدهاند.
2) تب مالت (Brucellosis): سه گونه از جنس بروسلا به نامهای B.melitensis, B.suis و B.abortus میتوانند این
بیماری را به ترتیب در خوک، گاو و گوسفند و بز ایجاد کنند که تقریباً تمامی آنها برای انسان بیماریزا میباشند. این
سه گونه باعث سقط جنین در حیوان شده و برای مصرفکننده شیر آنها، موجب تب مالت میگردند.
3) تب Q: میکروبی که باعث این بیماری میگردد Coxiella burrenetti نام دارد. این میکروب از طریق حیوانات مبتلا
میتواند وارد شیر آنها گردد. باکتری فوق بیش از عامل مولد سل به دماهای پاستوریزاسیون مقاوم بوده و بهخصوص
به مدت 15 ثانیه را تحمل میکند. بیماری حالت انگلی داشته و پس از تکثیر در میزبان C72 یعنی HTST دماهای تولید تب میکند o
Pdfنوع فایل:
سایز: 2.61mb
تعداد صفحه:127
خرید فایللینک منبع :
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذاییNARGOL - دانلود رایگان جزوات رشته ی صنایع غذایی
starters.blogfa.com/post-952.aspxCached
Similarجزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رو هم به طور رایگان دانلود کنید · جزوه اصول نگهداری مواد
غذایی ... جزوه رایگان اصول مهندسی صنایع غذایی را به طور رایگان دانلود بفرمایید.
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی | سایت ارشد صنایع غذایی|رشته مهندسی ...
www.foodsenior.ir/tag/جزوه-میکروبیولوژی-مواد-غذاییCachedسایت ارشد صنایع غذایی|رشته مهندسی صنایع غذایی|غذا Food. منابع آزمون ... کتاب
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جلد اول) | کتاب های صنایع غذایی. بهمن. ۱۴ کتاب های ...
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی
tahghigh20.filenab.com/product-55652-mhcrology.aspxCachedجزوه میکروبیولوژی مواد غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی
صنایع غذایی ویژه کنکور سال 95 با فرمت پی دی اف می باشد که در127صفحه تهیه ...
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی
payanname2020.rozblog.com/.../-جزوه-میکروبیولوژی-مواد-غذایی-رشته-مهندسی-صنایع-غذایی-.htmlCached29 مه 2016 ... جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی دسته: علوم پایه بازدید: 3
بارفرمت فایل: pdf حجم فایل: 2675 کیلوبایت تعداد صفحات ...
دانلود جزوات و کتابهای منابع ارشد صنایع غذایی
https://www.noandishaan.com/.../دانلود-منابع-ارشد-صنایع-غذایی.htmlCached16 جولای 2016 ... مهندسی صنایع · سایر رشته های مهندسی ... در این تاپیک برخی جزوات و کتابها که
منابع اصلی ارشد صنایع غذایی هستند برای دانلود قرار داده شده است. ... 1-کتاب
میکربیولوژی مواد غذایی مدرن (جی ام جی) جلد اول, میکروبیولوژی مواد غذایی.
جزوه کنکور صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران
www.irfoodscience.blogfa.com/tag/جزوه-کنکور-صنایع-غذاییCached
Similarبرای قبولی در کنکور ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی. نباید زیاد ... جزوات کنکور
ارشد صنایع غذایی ... ۲۴- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی
stufile.ir/product/.../جزوه...مواد-غذایی-رشته-مهندسی-صنایع-غذایی/331Cachedجزوه میکروبیولوژی مواد غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی
صنایع غذایی - ویژه کنکور سال 95 با فرمت پی دی اف می باشد که در127صفحه تهیه ...
مهندسی صنایع غذایی - همه چیز در مورد کارشناسی ارشد صنایع غذایی
sanandaj85.blogfa.com/page/arshad.aspxCached
Similarجزوات : اصول مهندسی مواد غذایی : صنایع لبنیات: صنایع لبنیات سیدعلی مرتضوی
صنایع لبنیات دکتر ... میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد
منابع ارشد صنایع غذایی-دکتری صنایع غذایی - دانلود جزوات پارسه
agrifood.blogfa.com/category/56/دانلود-جزوات-پارسهCached
Similar... کارخانه صنایع غذایی · جزوات میکروبیولوژی مواد غذایی · جزوه کنسرو سازی .....
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی - گرایشها و ابعاد مختلف این رشته · کارشناسی
ارشد علوم و صنایع غذایی ... ارشد مهندسی کشاورزی - منابع ارشد بیوتکنولوژی
کشاورزی
نام دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی
www.modaresanesharif.ac.ir/نام-دروس-امتحانی-و-منابع-آزمون-دکتری-صنایع-غذایی-میکروبیولوژی-موادCached
Similarنام دروس امتحانی دکتری علوم و صنایع غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی ... جرم و
حرارت در صنایع غذایی)، 2- استعداد تحصیلی، 3- زبان انگلیسی. رشته, گرایش ...
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی (مطابق با آخرین تغییرات آزمون سال
96) ... 9- جزوه تکنولوژی غلات، دکتر کدیور دانشگاه اصفهان و دکتر اعلمی دانشگاه
گرگان.