پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

جزوه مهندسی صنایع غذایی

توضیحات محصول: کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور سال 95 همراه با تست و پاسخ تشریحی

آحاد وابعاد
برای بیان و توصیف کمیتهای فیزیکی به ابعاد و آحـاد نیازمنـدیم کـه طبـق تعریـف ابعـاد همـان مفـاهیم اساسـی در
اندازهگیری کمیتهای اصلی مانند جرم، طول و زمان هستند.
واحدها نیز به دو دستهی کلی تقسیمبندی میشوند: واحدهای اصلی و واحدهای فرعی
واحدهای اصلی: واحدهایی هستند که به طور مستقل تعریف میشوند مثل طول، جرم و ...
واحدهای فرعی: واحدهایی هستند که از واحدهای اصلی تعریف و مشتق میشوند.
آنچه که واضح است این است که هر کمیت فیزیکی بوسیله ی یک بعد بیان میشود که برخی از آنها به شرح زیر است
آحاد و ابعاد
آنچه که در این بخش مد نظر است بازنگری و ارائه ی مجدد برخی اصول و مفاهیم اساسی شیمیایی و فیزیکی است کـه
اگر چه این مفاهیم در ظاهر آسان به نظر می رسند اما کاربرد آن ها برای درک و حل مسائل صنعتی از اهمیت ویـژه ای
برخوردار است.
به طور کلی برای بیان و توصیف کمیت های فیزیکی به ابعاد و واحدها نیازمندیم. طبق تعریف ابعـاد مفـاهیم اساسـی در
اندازه گیری کمیت هایی مثل جرم، طول و زمان و ... هستند. «12» مهندسی صنایع غذایی
قاعده ی کلی این است که دو بعد تنها در صورتی قابل جمع و تفریق اند که همسان باشند، در حالی که برای دو بعد غیر
هم سان انجام اعمال ضرب و تقسیم امکان پذیر است. به عنوان مثال بعد طول با زمان قابلیت جمع یـا تفریـق شـدن را
1-
ندارند اما قابلیت تقسیم شدن بر هم را دارند که در صورت تقسیم شدن بعد طول بر زمان مفهوم سـرعت (
( V = LT
بوجود می آید.
موازنه ماده وانرژی
یکی از مفاهیم اساسی مورد استفاده در طراحی سیستم های مهندسی مفهوم موازنهی مواد است. ایـن بحـث بـر پایـهی
قانون بقای ماده استوار است که طبق این قانون جرم نه به وجود میآید و نه از بین میرود بلکه مقداری است ثابت.
برای انجام موازنهی جرم ابتدا لازم است سیستم مورد بررسی مشخص شود. (سیستم یک قسمت دلخواه از فرآیند یا کـل
فرآیند است که مهندس جهت تجزیه و تحلیل در نظر میگیرد.)
سیستم بوسیلهی مرز از سایر قسمتها یا از محیط جدا میشود.
طبق یک تقسیمبندی سیستم به 2 نوع سیستم بسته و باز تقسیم میشود که سیستم باز یا پیوسته بـه سیسـتمی گفتـه
میشود که مواد از حدود آن یا مرز آن عبور میکنند ولی در سیستم ناپیوسته یـا بسـته مـواد از حـدود سیسـتم خـارج
نمیشوند.
غالباً سیستمهای باز یا پیوسته در صنعت مورد استفاده قرار میگیرند، این سیستمها دارای جریان ورودی و خروجی مواد
بوده و از همین رو تجمع جرم در این سیستمها وجود ندارد به این معنی که
مجموعه تست
1 –
بر روی دیگی یک سوپاپ اطمینان نصب شده است که در فشار 5 اتمسفر باز میشود. فشار جو محل یک
اتمسفر است. دیگ پر از آب است و آنرا حرارت میدهیم تا سوپاپ باز شود. اگر لحظه باز شدن سوپاپ درجه
حرارت
C
°100
باشد. کدام گزینه صحیح است؟
1 –
فشار آب خروجی به یک اتمسفر میرسد و آب خروجی به بخار داغ تبدیل میشود.
2 –
فشار آب خروجی به یک اتمسفر و آب خروجی به بخار اشباع تبدیل میشود.
3 –
فشار آب خروجی به فشار تعادل میرسد و درجه حرارت آب افزایش مییابد.
4 –
فشار آب خروجی به فشار تعادل میرسد و درجه حرارت آب خروجی کاهش مییابد.
4 –
چرا غذا در دیگ زودپز سریعتر پخته میشود؟
1 –
ضریب هدایت حرارتی و گرمای ویژه دیگ زودپز کم است. و در نتیجه حرارت بیشتری را عبور میدهد و حـرارت کمتـری
را جذب مینماید.
2 –
در دیگ زودپز فشار وارد بر سطح آب از طریق سوپاپها کم میشود و در نتیجه نقطه جوش آب کاهش مییابد.
3 –
در دیگ زودپز آب تبدیل به بخار داغ میشود و بخار داغ به پخته شدن غذا کمک میکند.
4 –
در دیگ زودپز فشار وارد بر سطح آب در حال افزایش است و در نتیجه جوش آب زیاد میشود.
5 –
اگر فشار اشباع بخار آب در دمای
C
باشـد. مقـدار بخـار آب موجـود در 1/ 6hgهـوای 35° 6KPa برابر با
مرطوب در دمای
35° KPa
با رطوبت نسبی 60 در عدد فشار کل C
100
چند کیلوگرم است؟
0/96 – 4 0/6 – 3 %36 – 2 %23 – 1
دمای اشیاء واقع بر سطح زمین در یک شب زمستان به زیر صفر درجه سانتیگراد میرسد. رطوبـت هـوا
نسبتاً زیاد است. فرآیند تغییر فاز بخار آب هوا روی سطح اشیاء به کـدامیک از صـورتها اسـت؟ (مهندسـی
مکانیک 75)
1 –
از بخار به جامد (انجماد بخار) 2 – از بخار به جامد به مایع
3 –
از بخار به مایع (میعان) 4 – از بخار به مایع به جامد.
9 –
مخلوطی از دو فاز مایع و بخار آب را در یک ظرف صلب و بسته در نظر بگیرید، به آن حرارت مـیدهـیم.
در این فرآیند .............. میشود.
1 –
مقدار بخار زیاد
2 –
مقدار مایع زیاد
3 –
تغییر آنتالپی با تغییر انرژی داخلی برابر
4 –
اگر حجم مخصوص از مقدار بحرانی کمتر باشد، مایع زیاد
حل تست ها
1-
گزینه 2صحیح است
2-
گزینه 3 صحیح است
3 –
گزینۀ (4) صحیح است

Pdfنوع فایل:

سایز: 2.88mb

تعداد صفحه:299



خرید فایل



لینک منبع :جزوه مهندسی صنایع غذایی

NARGOL - دانلود رایگان جزوات رشته ی صنایع غذایی starters.blogfa.com/post-952.aspx‎Cached Similarدانلود جزوه تکنولوژی غلات صنایع غذایی دکتر مجذوبی · جزوه تکنولوژی قند ... جزوه رایگان اصول مهندسی صنایع غذایی را به طور رایگان دانلود بفرمایید · جزوه تکنولوژی ... NARGOL - جزوه رایگان اصول مهندسی صنایع غذایی starters.blogfa.com/post-963.aspx‎Cached SimilarNARGOL - جزوه رایگان اصول مهندسی صنایع غذایی - وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد ساینس دایرکت دانلود کتاب لاتین دانشگاهی فیلم خط تولید مقاله. NARGOL - دانلود کتاب و جزوه starters.blogfa.com/cat-2.aspx‎Cached SimilarNARGOL - دانلود کتاب و جزوه - وبلاگ صنایع غذایی یوزر و پسورد ساینس دایرکت دانلود ... جزوه رایگان اصول مهندسی صنایع غذایی را به طور رایگان دانلود بفرمایید. دانلود جزوات و کتابهای منابع ارشد صنایع غذایی https://www.noandishaan.com/.../دانلود-منابع-ارشد-صنایع-غذایی.html‎Cached16 جولای 2016 ... برچسب‌ها:اصول شاهدیاصول مهندسی دکتر رضوی دانشگاه مشهداصول مهندسی صنایع غذایی شاهدیاصول نگهداری غذایی قدوسی دانشگاه مشهدجزوه اصول طراحی ... جزوه مهندسی صنایع غذایی | سایت ارشد صنایع غذایی|رشته مهندسی ... www.foodsenior.ir/tag/جزوه-مهندسی-صنایع-غذایی‎Cachedسایت ارشد صنایع غذایی ( www.foodsenior.ir ) جزوات اساتید طراح سوال و مهم رشته صنایع غذایی : منابع کار‌شناسی ارشد صنایع غذایی ۹۶. منابع کار‌شناسی ارشد صنایع ... جزوه کنکور صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران www.irfoodscience.blogfa.com/tag/جزوه-کنکور-صنایع-غذایی‎Cached Similarمهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - جزوه کنکور صنایع غذایی - انجام پروژه های دانشجویی در وبلاگ مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه ... جزوات کنکور ارشد صنایع غذایی - مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران www.irfoodscience.blogfa.com/.../جزوات-کنکور-ارشد-صنایع-غذایی‎Cached Similarجزوات: *تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴: صنایع لبنیات: ۱- صنایع لبنیات سیدعلی مرتضوی ۲- صنایع ... جزوات کارشناسى رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی پیام نور www.pnueb.com/courses/Course.../علوم-و-مهندسی-صنایع-غذایی‎Cached Rating: 2.5 - 1 vote لیست جزوات و خلاصه دروس کارشناسى رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی پیام نور که بصورت رایگان قابل دریافت هستند. دانلود جزوه مهندسی صنایع غذایی | خبرنامه دانشجویان ایران iusnews.ir/fa/news-details/.../دانلود-جزوه-مهندسی-صنایع-غذایی/‎Cached15 مارس 2016 ... دانلود جزوه مهندسی صنایع غذایی. خبرنامه دانشجویان ایران: در ادامه دانلود جزوه مهندسی صنایع غذایی آمده است. به گزارش خبرنگار صنفی -آموزشی «خبرنامه ... منابع ارشد صنایع غذایی-دکتری صنایع غذایی - دانلود جزوات پارسه agrifood.blogfa.com/category/56/دانلود-جزوات-پارسه‎Cached Similarبرای دیدن برترین لیست منابع ارشد کشاورزی و منابع طبیعی کشور روی لینک وبلاگ زیر هر رشته کلیک نمایید: ارشد مهندسی کشاورزی - منابع ارشد زراعت