پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :

به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت (به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کن های صنعتی تهیه می شود کشمش گفته می شود . کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین حاصل از انگور می باشد . تاریخ تولید کشمش های آفتابی به بیش از 3000 سال قبل برمی گردد . تصور می رود که کشف کشمش به طور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد .

از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد . ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است . بهتر است قبل ز وارد شدن به مبحث روش های تولید و سورت کشمش ، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود .

حبه انگور از سه قسمت پوست ، گوشت و هسته تشکیل شده است . پوست در حدود 7 تا 12 درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد . در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد . رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد ، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود . رنگدانه ها اکثراً درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود . میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور ، شرایط جوی ، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد . عوامل محطی مانند نور ، دما ، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند .

محل اجرا :

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید کشمش (سورت و بسته بندی)


1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 37 نفر می باشد .

فهرست مطالب:

خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 3

فصل اول - کلیات........................................................................................................................................... 4

1- 1 مقدمه :.............................................................................................................................................................. 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.................................................................................................................. 7

محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :................................................................................................................................. 8

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.................................................................................................................... 8

مجوز های قانونی :..................................................................................................................................................... 8

مراحل صدور جواز تاسیس :..................................................................................................................................... 9

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 9

1- اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 9

2- اشخاص حقوقی.............................................................................................................................................. 10

مدارک مورد نیاز:..................................................................................................................................................... 10

اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 11

تعریف:...................................................................................................................................................................... 11

صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 11

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 12

فصل دوم - روش انجام کار................................................................................................................... 13

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................. 14

بازدید از کارخانه تولید کشمش (سورت و بسته بندی)......................................................................................... 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :........................................................................ 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا ).................................................................................... 16

فصل سوم - امور مالی طرح................................................................................................................... 17

جدول 1 لیست استانداردهای مرتبط با تولید و بسته بندی کشمش...................................................................... 18

جدول 2 میزان تولید کشمش و مصرف داخلی در چند کشور عمده جهان (FAO2003)............................... 19

جدول 3 میزان تولید انگور در کشورهای عمده تولید کننده جهان (FAO 2005)............................................ 20

جدول 4 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385........................................... 21

جدول 5 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%................................................................ 22

جدول 6 میزان مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379........................................................................... 22

نمودار 1 بررسی روند مصرف کشمش بین سال های 1382 - 1379................................................................ 23

جدول 7 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا سال 1385....................................................................... 23

سال 1379............................................................................................................................................................... 23

سال 1380............................................................................................................................................................... 27

سال 1381............................................................................................................................................................... 30

سال 1382............................................................................................................................................................... 33

جدول 8 میزان صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379.......................................................................... 37

نمودار 3 روند صادرات کشمش بین سال های 1382 - 1379......................................................................... 37

جدول 9 میزان کشمش مورد نیاز تا سال 1389.................................................................................................... 38

نمودار پیش بینی روند نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 38

جدول 10 هزینه تامین ماشین آلات خط تولید...................................................................................................... 39

جدول 11 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح........................................................................................................... 40

جدول 12 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی............................................................................................ 40

جدول 13 هزینه های ساختمان و محوطه سازی.................................................................................................... 41

جدول 14 برآورد هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی........................................................................................ 42

جدول 15 هزینه وسایل حمل ونقل......................................................................................................................... 43

جدول 16 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 43

جدول 17 برآورد کل سرمایه گذاری ثابت............................................................................................................. 44

جدول 18 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی........................................................................................................... 44

جدول 19 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 45

جدول 20 برآورد هزینه سالیانه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید 2000تن کشمش در سال......................... 45

جدول 21 سطح زیر کشت ، میزان تولید و عملکرد انگور به تفکیک استان های ایران....................................... 46

جدول 22 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح...................................................................................................... 47

جدول 23 برآورد برق مصرفی واحد.................................................................................................................... 47

جدول 24 میزان آب مصرفی (روزانه)................................................................................................................... 48

جدول 25 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................ 48

جدول 26 براورد هزینه انواع انرژی....................................................................................................................... 49

فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................. 50

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 51



خرید فایل



لینک منبع :پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش

پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش - برترین فایل ها bartarin.filenab.com/product-53705-Entrepreneurship-workshop-production-and-packing.aspx‎Cachedپروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش. خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش marketfile.ir/product-44139-پروژه-کارآفرینی-کارگاه-تولید-و-بسته-بندی-کشمش.aspx‎Cachedپروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش در 53 صفحه ورد قابل ویرایش. فهرست مطالب عنوان شماره صفحه خلاصه طرح :. دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش 95 newbp.ir/post/532‎Cachedبا توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید و بسته بندی کشمش و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش - sabzblog.tk albeyin.sabzblog.tk/post/3019‎Cachedفایل پروژه - پایان نامه دانشجویی - یا طرح و آموزشی با تیترپروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش را در اینجا دانلود کنید.,برای مشاهده توصیحات کامل ... کاملترین فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش kavirdlc.ir/کاملترین-فایل-پروژه-کارآفرینی-کارگاه-2/‎Cached26 ا کتبر 2016 ... با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان نام محصول دانلودی: پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی. دانلود پروژه های پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش www.bargozideha.com/.../2v2siqfs-دانلود-پروژه-های-پروژه-کارآفرینی-کارگاه-تولید-و-بسته-بندی-کشمش‎Cachedپروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش. این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما بلافاصله قابلیت دانلود دارد. پس از خرید ... دریافت فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش ... www.risearticle.ir/download/3978‎Cached26 ا کتبر 2016 ... با سلام،محصول دانلودی +{{پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به ... دریافت فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش ... baludtabiat.aslblog.ir/post/671‎Cached7 نوامبر 2016 ... به صفحه دانلود فایل(پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش - آرام بلاگ fileyare.aramblog.ir/post/1972‎Cached18 ا کتبر 2016 ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش - برترین فایل پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش ... www.sarvoptdl.ir/file83.html‎Cached2 جولای 2016 ... دوست عزیز سلام.به سایت ما خوش آمدید هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _پروژه کارآفرینی کارگاه تولید و بسته بندی کشمش_خوش امدید.امیدوارم بهره ...