پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز

تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز

به منظور تعیین ارزش غذایی چین های مختلف یونجه با روش های مختلف مانند روش های کیسه های نایلونی (nylon bag) و روش آزمون گاز (gas test) تحقیق حاضر انجام شد. همچنین جهت خوشخوراکی سه چین مختلف یونجه با استفاده از شاخص STIR1 (گرم ماده خشک مصرفی بر هر دقیقه) اندازه گرفته شد. در این پژوهش تعداد سه راس گوسفند اخته فیستولا گذاری شده (6/2 ±49 کیلوگرم) ، برای آزمایش in situ مورد استفاده قرار گرفتند. مقدار گاز تولیدی در زمان های 2، 4، 6، 8، 12، 16، 24، 36، 48، 72، و 96 ساعت و تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی در زمان های 72،48،36،24،16،12،8،4،0 و 96 ساعت اندازه گیری گردید. میزان خوشخوراکی چین های اول، دوم و سوم یونجه بترتیب 63/7 ، 13/8 و 57/8 گرم ماده خشک در هر دقیقه بود که از لحاظ آماری تفاوت معنی دار (05/0 > P) بود. تجزیه پذیری ماده خشک چین های اول، دوم و سوم یونجه در 96 ساعت پس از انکوباسیون به ترتیب 47/60 ، 71/64 و 36/64 درصد بود که از لحاظ آماری تفاوت معنی داری نداشتند. تجزیه پذیری پروتئین خام چین های اول، دوم و سوم یونجه در 96 ساعت پس از انکوباسیون به ترتیب 48/60 ، 08/63 و 07/58 درصد بود که از لحاظ آماری تفاوت معنی داری نداشتند. میزان گاز تولیدی چین های اول، دوم و سوم یونجه در ساعت 96 انکوباسیون به ترتیب 54/322 ، 21/295 و 32/300 میلی لیتر بر گرم ماده خشک بودکه از لحاظ آماری تفاوت معنی داری نداشتند. ضریب همبستگی به دست آمده بین تجزیه پذیری ماده خشک و میزان گاز تولیدی برای چین های مختلف یونجه به ترتیب 89/0، 85/0 و 84/0 بود و این ضریب بین تجزیه پذیری پروتئین خام و میزان گاز تولیدی به ترتیب 87/0، 88/0 و 84/0 بود. بالا بودن همبستگی بین روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز نشان دهنده صحت استفاده از روش تولید گاز با هزینه کمتر در تعیین قابلیت هضم مواد خوراکی است.

واژه های کلیدی: چین های یونجه، خوشخوراکی، کیسه های نایلونی، تولید گاز.

فهرست مطالب

چکیده

فصل اول

بررسی منابع

1–1- مواد خوراکی و طبقه بندی آن

1-1-1- مواد خوراکی متراکم(کنسانتره ای)

1-1-2- مواد خوراکی خشبی(علوفه ای)

1-2-یونجه

1-2-2- ارزش غذایی یونجه

1-3- عوامل موثر بر ارزش غذایی گیاهان علوفه ای:

1-3-1 – گونه ، واریته و سویه گیاه

1-3-2 – قسمت های مختلف گیاه مانند برگ،ساقه و دانه

1-3-3 – مرحله رشد در زمان برداشت

1-3-4 – حاصلخیزی و خصوصیات خاک

1-3-5 – اثرات اقلیم ، فصل ، آب و هوا

1-3-6 – زمان و فصل برداشت محصولات علوفه ای

1-4- هضم الیاف در نشخوارکنندگان

1-5- میکروبیولوژی شکمبه

1-6- عوامل موثر بر ضرایب هضمی

1-6-1 – ترکیب شیمیایی غذا

1-6-2 – گونه حیوان

1-6-3 – میزان غذای مصرفی(سطح تغذیه)

1-6-4 – ترکیبات جیره

1-6-5 – عمل آوری

1-7- تجزیه پذیری مواد آلی در شکمبه

1-7-1 – تجزیه پذیری کربوهیدرات ها در شکمبه

1-7-2- تجزیه پذیری پروتئین ها در شکمبه

1-7-3- تجزیه پذیری چربیها در شکمبه

1-8- ارزشیابی نیتروژن مواد غذایی در نشخوارکنندگان

1-8-1 – پروتئین خام

1-8-2 – پروتئین خام قابل هضم

1-8-3 – پروتئین قابل متابولیسم

1-9- ویژگیهای پروتئین قابل متابولیسم

1-9-1 – پروتئین قابل تجزیه در شکمبه

1-9-2- پروتئین قابل تجزیه موثر در شکمبه

1-9-2 – پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه

1-10- روش های ارزیابی مواد خوراکی

1-10-1- روش کیسه های نایلونی

1-10-1-1- نکات قابل توجه در تعیین تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی

1-10-2- روش تولید گاز

1-11- خوشخوراکی و اهمیت آن

1-11-1- عوامل موثر بر خوشخوراکی

فصل دوم:مواد و روشها

2-1- اندازه گیری ترکیبات شیمیایی ماد خوراکی

2-1-1- اندازه گیری رطوبت و ماده خشک

2-1-2- اندازه گیری پروتئین خا

2-1-3- اندازه گیری الیاف خام

2-2- مواد خوراکی موردآزمایش و نحوه نمونه برداری

2-3- دام مورد آزمایش و نحوه آماده سازی دام

2-4- جیره غذایی

2-5- آزمایش های هضمی

2-5-1- برآورد تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی

2-5-2 اندازه گیری تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

2-5-3- تعیین خوشخوراکی چین های مختلف یونجه

فصل سوم:نتایج و بحث

3-1- ترکیبات شیمیایی چین های یونجه

3-2- محاسبه ناپدیدشدن مواد خوراکی به روش in situ:

3-2-1- ناپدید شدن ماده خشک چین های مختلف یونجه با روش کیسه های نایلونی

3-2-2- ناپدید شدن پروتئین خام چین های مختلف یونجه با روش کیسه های نایلونی

3-3- اندازه گیری گاز تولیدی توسط چین های مختلف یونجه

3-4- پروتئین قابل متابولیسم

3-5- خوشخوراکی چین های مختلف یونجه

نتیجه گیری کلی

پیشنهادات

منابع



خرید فایل



لینک منبع :تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز

تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف ... netfile.filenab.com/product-56940-aa.aspx‎Cachedتعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز. به منظور تعیین ارزش غذایی چین های ... دانلود پایان نامه ارشد: تعیین خوش خوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک ... citythesis.ir/دانلود-پایان-نامه-ارشد-تعیین-خوش-خوراک/‎Cached16 آوریل 2016 ... عنوان : تعیین خوش خوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز ... قبلی - کامپیوتر computer.4kia.ir/shop/page/94/‎Cachedعنوان تحقیق: تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز فرمت فایل: word ... [PDF] اصل مقاله (368 K) journals.birjand.ac.ir/article_193_f2524de7a418454121d4b84e544aba8f.pdf‎Cachedﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش. ﺗﻐﺬﯾﻪ. ای. داﻧﻪ. ی ﮔﻠﺮﻧﮓ ﺧﺎم و ﻓﺮآوری. ﺷﺪه. ﺑﺎ ﺣﺮارت. ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش. ﻫﺎی. ﮐﯿﺴﻪ. ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮرﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪ. ﭘﺬﯾﺮی. ﻣﺎده ﺧﺸﮏ آﻧﻬﺎ. ﺑﺎ ﻣﺪل. ﻫﺎی .... ﺧـﻮراک از. ﮐﯿﺴﻪ. ﻫﺎ، در زﻣﺎن. ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﮑﻮﺑﺎﺳﯿﻮن اﻧﺪازه. ﮔﯿـﺮی ﺷـﺪ، داده. -. ﻫﺎی ﺣﺎﺻﻠﻪ ﻋﻤﻮﻣﺎً ﺑﺎ ﯾﮏ ﻣﺪل ﺧﻄﯽ ... ﺑـﺎ ﻧﺴـﺒﺖ. 60. درﺻﺪ ﻋﻠﻮﻓﻪ و. 40. درﺻﺪ ﮐﻨﺴـﺎﻧﺘﺮه ﺗﻐﺬ. ﻪﯾـ. ﺷـﺪﻧﺪ . ﻏـﺬا. ی. ﺗﻌ. ﯿـﯿ. ﻦ. ﺷﺪه ﺑﺮا. ی. دام. ﻫﺎ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻣﻨﻈﻢ. (. روز. [PDF] دریافت (165.4 kB) journals.sku.ac.ir/page/download-qoTLtVio2So.artdl‎Cachedﭘﺬﯾﺮی و روﻧﺪ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭼﯿﻦ. ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪ. ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و. ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز. وﻟﯽ. اﻟﻪ ﭘﻠﻨﮕﯽ. *1 ... ﺻﺤﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺭﻭﺵ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﺎﺯ ﺑﺎ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺩﺭ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺭﺍﮐﻲ ﺍﺳﺖ . واژه. ﻫﺎ. ی ﮐﻠﯿﺪی ..... ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺧﻮﺷﺨﻮﺭﺍﻛﻲ ﻭ ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺧﺸﻚ ﻳﻮﻧﺠﻪ ﺩﺭ ﭼﻴﻦ. ﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ. ﺭﻭﺵ. ﻫﺎﻱ ﻛﻴﺴﻪ. جستجو برای: تجزیه پذیری ماده خشک www.virascience.com/search/?...تجزیه%20پذیری%20ماده%20خشک‎Cachedدانه انار (حاوی 5/47 درصد ماده خشک) به مدت 70 روز در سطلهای پلاستیکی سه ... تعیین میزان تجزیه پذیری علوفه با استفاده از فن تولید گاز و کیسه های نایلونی ... همچنین در این مدت تجزیه پذیری پروتئین خام علف یونجه (63/79%) بطور معنی داری ... به منظور تعیین ارزش غذایی بعضی از مواد خوراکی با روشهای مختلف مانند روشهای کیسه‌های ... لیست مقالات سومین کنگره علوم - شرکت تعاونی کشاورزی آذر ژن شرقی ... azargen.blogfa.com/post-99.aspx‎Cachedپلی مورفیسم ژن بتا- دفنسین و ارتباط آن با سلول های سوماتیک در گاو های هلشتاین ایران ... تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه ... تاثیرکاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی .... تعیین ارزش غذایی تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز. تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف ... toppdf.ir/2016/10/تعیین-خوشخوراکی-و-ارزش-غذایی-علوفه-خشک/‎Cachedتعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز ... دانلود فایل » آرشیو آگاهی مدیران آموزش و پرورش و موفقیت آنها - دانلود فایل ikpa.ir/2016/12/آگاهی-مدیران-آموزش-و-پرورش-و-موفقیت-آنه/‎Cached3 روز پیش ... بیش از ۵۰ سورس پروژه کاربردی و دانشجویی به زبان های سی و سی پلاس پلاس ... بررسی و تعیین برونگرایی- درونگرایی کارکنان و میزان فرسودگی شغلی آنها ... تعیین خوشخوراکی و ارزش غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز · بررسی نسخ چاپ سنگی ... کشاورزی ، دامپروری ، تولیدات گیاهی و فیزیولوژی جانوری و… | مرجع ... www.payanname.net/category/مهندسی/کشاورزی-،-تولیدات-گیاهی/‎Cachedبرای اطلاع از جزییات پایان نامه های رشته کشاورزی ، دامپروری ، تولیدات گیاهی ... دانلود کامل پایان نامه تعیین الگوی کشت بهینه و مقایسه الگوی موجود با الگوی بهینه .... (به روشهای شیمیایی، تولید گاز، کیسه نایلونی و طیفسنجی مادون قرمز نزدیک( NIR) ...... غذایی علوفه خشک یونجه در چین های مختلف برداشت با استفاده از روش های کیسه ...