پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

بررسی تجارت و قاچاق زنان

بررسی تجارت و قاچاق زنان

مقدمه

از ابتدای دهه 1990 میلادی، موضوع قاچاق زنان در سطح جهانی ابعاد گسترده ای یافت بعضی کشورها در امر واردات زنان یا خروج آن به صورت کالا و کارگر مبنی فعالیت دارند.

استفاده صنفیو ابزاری از زنان در دوره های مختلف از جوامع بشری به منظور بهره برداری سیاسی، مادیو جنسی همواره مورد توجه عده ای از اشخاص مسئول، سیاستمداران، سودجویان مادی و افراد هوسران بوده حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام دختران به علت اینکه شاید در جنگ ها به اسارت دشمن در آمده در تملک دیگری قرار می گرفتند توسط اعراب زنده به گور می شدند.

متأسفانه در خاورمیانه خصوصاً کشورهای شیخ نشین حاشیه خلیج فارس این جریان رنگ به خصوصی به خود گرفته و یادداشتهای کلان عده ای از مفسدین سودجو را بر آن داشته تا با تشکیل شبکه های سازمانیافته نسبت به شکار دختران و زنان کشورهای منطقه و انتقال آنان به دبی اقدام نمایند.کره آورد و محصول این جریان اشاعه فحشا و منکر در جوامع اسلامی و ریختن دیوار اعتقادات آماد اجتماع و ترویج فرهنگ ابتذال می باشد.

قاچاق زنان یکی از جنایات حائز آثار اخلاقی و اجتماعی قابل توجهی بوده و از رشد فزاینده ای برخوردار است. حسب برخی اظهار نظرها، قاچاق اشخاص امروزه در نیان انواع تجارت، جنایت سازمان یافته سریعترین رشد را داشته و توسط شبکه های ناشناخته اداره می شود.

سعی شده در تحقیق حاضر به بررسی و عوامل و گستردگی موضوع و در انتها به تحلیل یافته ها و ارائه راهکارها و پیشنهاد برای کاهش این پدیده غیر اخلاقی پرداخته تا ان شاءالله در آینده شاهد حذف آن از جامعه عزیزمان باشیم.

مقدمه

از ابتدای دهه 1990 میلادی، موضوع قاچاق زنان در سطح جهانی ابعاد گسترده ای یافت بعضی کشورها در امر واردات زنان یا خروج آن به صورت کالا و کارگر مبنی فعالیت دارند.

استفاده صنفی و ابزاری از زنان در دوره های مختلف از جوامع بشری به منظور بهره برداری سیاسی، مادی و جنسی همواره مورد توجه عده ای از اشخاص مسئول، سیاستمداران، سودجویان مادی و افراد هوسران بوده حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام حتی قبل از ظهور دین مبین اسلام دختران به علت اینکه شاید در جنگ ها به اسارت دشمن در آمده در تملک دیگری قرار می گرفتند توسط اعراب زنده به گور می شدند.

متأسفانه در خاورمیانه خصوصاً کشورهای شیخ نشین حاشیه خلیج فارس این جریان رنگ به خصوصی به خود گرفته و یادداشتهای کلان عده ای از مفسدین سودجو را بر آن داشته تا با تشکیل شبکه های سازمانیافته نسبت به شکار دختران و زنان کشورهای منطقه و انتقال آنان به دبی اقدام نمایند. ره آورد و محصول این جریان اشاعه فحشا و منکر در جوامع اسلامی و ریختن دیوار اعتقادات آماد اجتماع و ترویج فرهنگ ابتذال می باشد.

قاچاق زنان یکی از جنایات حائز آثار اخلاقی و اجتماعی قابل توجهی بوده و از رشد فزاینده ای برخوردار است. حسب برخی اظهار نظرها، قاچاق اشخاص امروزه در نیان انواع تجارت، جنایت سازمان یافته سریعترین رشد را داشته و توسط شبکه های ناشناخته اداره می شود.

سعی شده در تحقیق حاضر به بررسی و عوامل و گستردگی موضوع و در انتها به تحلیل یافته ها و ارائه راهکارها و پیشنهاد برای کاهش این پدیده غیر اخلاقی پرداخته تا ان شاءالله در آینده شاهد حذف آن از جامعه عزیزمان باشیم.

بیان مسأله

ظاهراً قرن ها از سقوط شیوه برده داری در سراسر جهان می گذرد اما با کمال تأسف باید گفت که شمار بردگان در سال های آغازین قرن بیست و یکم در سایه دکترین نظم نوین جهانی بسی افزون تر در بردگان قرن شانزدهم و هفدهم میلادی است. بردگانی که خرید و فروش می شوند و ناخواسته به پست ترین و شنیع ترین کارها یعنی تن فروشی و روسپی گری تن می دهند.

روسپیگری و انحرافات جنسی از کهن ترین و با سابقه ترین کجرویهای بشری که رد پای آن را می توان در طول تاریخ مشاهده کرد.

مسئله قاچاق اشخاص، معمولاً بر اساس قاچاق زنان، کودکان، یا قاچاق برای بهره کشی جنسی مورد بحث قرار می گیرد در حالی که قاچاق پدیده ای بسیار گسترده تر در سطح جهانی به شمار می رود. به طوری که بسیاری از زنانی که در گریز از فقر و جستجوی یافتن یک زندگی بهتر به ترک خانه و میهن خود دست زده اند، نه تنها به آن دست پیدا نکرده بلکه بیش از پیش در گردابی فرورفته که هیچ راه گریزی نمی توان یافت.

بسیاری از این زنان که اثیر دست قاچاقچیان انسان می شوند، تنها قصد دارند با پیدا کردن کاری نسبتاً پر درآمد خود و خانواده خویش را از فقر شدیدی که گرفتار آن هستند برهانند، اما گرفتار شده و سرنوشتی به مراتب سیاه تر از میهن پیدا می کنند.

انسانهای بی اراده، سرگشته و بی هدف در جامعه، با رفتارهای خارج از عرف و ضد قانون به کانونهای نا امنی و ناهنجار تبدیل شده و با وارد نمودن آسیبهایی به اجتماع، به نوعی زمینه تهدیدات خارجی را نیز فراهم می آورند. لذا این سؤال مطرح می گرد که چه عواملی در بروز این مسئله نقش داشته و چگونه و با چه راهکارهایی می توان آنرا کنترل و کاهش داد؟

بخش 1: نتایج نهایی

برخورد اساسی با قاچاق از طریق برخورد با علل وعوامل موجب آن است که اقدامی است اصولی وکارساز. همیشه مقابله با علت نتیجه بخش تروسهل تر از مقابله با معلول بوده است.

موضوع نوشتار حاضر، ناطربه یک نمونه ازتهدیدات امنیت است ازجمله این محورها می توان به عامل تهدید که قاچاق می باشد محور دوم مقابله ودرمان این تهدید ومحور سوم پیشگیری ازپیدایش این عامل تهدید کننده می باشد.

اولین واساسی ترین وظیفه متولیان نظم وامنیت جامعه، شناخت درست مسأله وتحلیل نظری وعینی صحیح آن درچهارچوب منافع ملی وامنیت داخلی ومواجهه منطقی با آن است.

کاهش سن قاچاق وپیشگیری درکنار امکان نسبتاً آسان این پدیده خطرناک درمیان جوانان، زنگ خطر وهشداری آشکار وجدی برای جامعه ما به شمار می رود که سلامت روحی وروانی جمعیت بسیار جوان وامنیت اجتماعی وملی ما را تهدید می کند.

خرید وفروش زنان وبچه ها سبب ایجاد خشونت برروی آنها می شود وتجاوز به حقوق بشر است وپدیده ای است که دارد دنیا را احاطه می کند. قاچاق واقدامات پنهانی اشخاص که درسراسر مرزهای بین المللی دربسیاری از کشورها روی می دهد که هدف نهایی آنها سوء استفاده جنسی واقتصادی ظالمانه از زنان وبچه ها برای سود رساندن به بازرگانان وباندهای جنایت ودیگر فعالیت های غیر قانونی است.

عملکرد این شبکه ها حیثیت ایران در خارج از کشور را مخدوش ومحصول آن درداخل کشور اشاعه فحشا منکرات وگسستگی کانون خانواده ها وحضور فرزندان طلاق ویا نامشروع درسطح جامعه درنتیجه اجرای تسلسل ودر توسعه این جریان پلید وفجیع می باشد.

تفاوت موجود میان شرایط اقتصادی کشورهای مبداء ومقصد، جاذبه های کشور مقصد عوامل محدود کننده، مهاجرت های غیرقانونی وتوسعه روز افزون شبکه های قاچاق انسان عواملی هستند که علاوه برافزایش رقم مهاجرت غیر قانونی بطور موثر باعث افزایش قاچاق می شوند.


بخش 2- پیشنهادات

اتخاذ هرگونه سیاست جامع ملی در مقابل انسان بایستی معطوف به کل زنجیره قاچاق اعم از مبدا وترانزیت ومقصد .

1- اصلاح وتغییر رویکرد نخبگان سیاسی وفرهنگی کشور به مسئله قاچاق زنان وایجاد حساسیت درآنها .

فهرست

عنوان صفحه

فصل اول: کلیات

مقدمه 2

مسأله پژوهشی 3

اهمیت مسأله پژوهشی 4

اهداف پژوهش 5

پرسش های تحقیق 7

تعاریف و اصطلاحات 12

فصل دوم: بررسی پیشینه پژوهش 14

فصل سوم: روش پژوهش 16

فصل چهارم: یافته های پژوهش 17

بخش اول: ابعاد شکل گیری باندهای فساد 20

بخش دوم: ویژگی اعضای باندهای فساد 23

بخش سوم: راههای فعالیت باندهای قاچاق دختران 24

بخش چهارم: نحوه فعالیت باند 28

بخش پنجم: مهمترین کانال ها وامواج قاچاق انسان درایران 32

بخش ششم: فعالیت های برون مرزی افراد فاسد 33

بخش هفتم: قوانین اقدامات 35

بخش هشتم: علل فحشا 46

بخش نهم: شیوه های مقابله 57

فصل پنجم: آمارهای موجود زنان آسیب دیده

بخش 1) شغل 59

بخش 2) سن 61

بخش 3) وضعیت تأهل 62

بخش 4)آمار کلی پذیرش زنان آسیب دیده 64

فصل ششم: بحث وتفسیر نتایج پژوهش

بخش 1) نتایج نهایی 66

بخش 2) پیشنهادات 68

منابع و مآخذ 81

پیوست ها 85



خرید فایل



لینک منبع :بررسی تجارت و قاچاق زنان

بررسی تجارت و قاچاق زنان - فروشگاه ساز رایگان فایل bankfile.payfile.org/product-13616-بررسی-تجارت-و-قاچاق-زنان.aspx‎Cachedپایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان در 80 صفحه ورد قابل ویرایش. مقدمه. از ابتدای دهه 1990 میلادی، موضوع قاچاق زنان در سطح جهانی ابعاد گسترده ای یافت بعضی ... بررسی تجارت و قاچاق زنان payanname2020.rozblog.com/post/.../-بررسی-تجارت-و-قاچاق-زنان-.html بررسی تجارت و قاچاق زنان دسته: علوم انسانی بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل : 157 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 80 پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق…, ... بررسی تجارت و قاچاق زنان - sabzblog.tk albeyin.sabzblog.tk/post/573‎Cachedفایل پروژه - پایان نامه دانشجویی - یا طرح و آموزشی با تیتربررسی تجارت و قاچاق زنان را در اینجا دانلود کنید.,برای مشاهده توصیحات کامل بررسی تجارت و قاچاق زنان ... بررسی تجارت و قاچاق زنان - سیستم همکاری در فروش فایل سِرو cero.ir/key--بررسی-تجارت-و-قاچاق-زنان.aspx‎Cachedcero.ir,فروش محصولات دانلودی و بازاریابی فایل سِرو, بررسی تجارت و قاچاق زنان, بررسی تجارت و قاچاق زنان. دانلود (پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان) – تحقیق دانلود dlkadest.ir/dlarticle1892.html‎Cached4 دسامبر 2016 ... ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم با سلام حضور پژوهندگان گرامی.شما به صفحه اختصاصی پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان وارد شده ... قاچاق زنان یک تجارت میلیارد دلاری شده است - ایسنا www.isna.ir/news/.../قاچاق-زنان-یک-تجارت-میلیارد-دلاری-شده-است‎Cached17 ا کتبر 2016 ... بررسی ابعاد تامین امنیت زنان در برابر خشونت. قاچاق زنان یک تجارت میلیارد دلاری شده است. میرمحمد صادقی. رئیس گروه جزا و جرم‌شناسی دانشگاه ... قاچاق زنان یک تجارت میلیارد دلاری شده است | اقتصاد آنلاین www.eghtesadonline.com/...زندگی.../152265-قاچاق-زنان-یک-تجارت-میلیارد-دلاری-شده-است‎Cached17 ا کتبر 2016 ... «حسین میرمحمد صادقی» در نشست "بررسی ابعاد تامین امنیت زنان در برابر خشونت" که توسط حلقه مطالعات مسائل اجتماعی زنان انجمن جامعه شناسی ... دانلود (پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان) 6qk2cb.sarvdlc.com/‎Cachedامیدواریم از خرید خود بهره کافی را برده و به موفقیت نزدیکتر شوید اینک شما با جستجوی ((پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی - پایان ... فروش دانلودی پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان : جلوه مهتاب jelvemahtd.parsinblog.com/post/747‎Cached20 ا کتبر 2016 ... بیننده گرامی سلام.به وب ما خوش آمدید هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _پایان نامه بررسی تجارت و قاچاق زنان_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از ... پروژه بررسی تجارت و قاچاق زنان در جهان - سلیو دانلود selludownload.pishroblog.ir/.../پروژه+بررسی+تجارت+و+قاچاق+زنان+در+جهان‎Cachedدر این پروژه 170 صفحه ای که درباره تجارت زنان در ایران جهان میباشد به شرح تمامی ... یعنی هیچ کدام از پروژه های مشابه در سایت های مشابه به این صورت به بررسی در این ...