پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

پویا فایل

تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان

تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان

هدف از این تحقیق ارزیابی ژنوتیپ های مختلف بزرک برای کشت در منطقه کرمان و ارائه توصیه کودی مناسب برای افزایش عملکرد این گیاه در واحد سطح می باشد. در این پژوهش لاین های مختلف با ترکییب کامل دو رنگ بذر قهوه ای و زرد وسه سطح عنصر ازت و دو سطح عنصر روی در چارچوب آزمایش فاکتوریل اسپلیت در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال 1387 ارزیابی گردیدند.تجزیه و تحلیل آماری داد­ه ها و مقایسه میانگین رقم ها نیز نشان داد که ژنوتیپ ها از نظر صفات طول بوته ، تعداد انشعاب ، تعداد کپسول، تعداد دانه در کپسول و عملکرد دانه اختلاف معنی داری دارند.ارقام بومی که دارای بذور قهوه ای بودند زودتر شروع به سبز شدن نموده وسرعت این فرآیند دراین ژنوتیپ ها بیشتر بود همچنین شمار گیاهچه در مترمربع در این ژنوتیپ ها بطور چشم گیری بیشتر بود.نتایج این بررسی تاییدی بر موثر بودن خواص ژنتیکی ارقام درعملکرد واجزای آن درسایر بررسی­ها می­باشد.اثر سطوح کودی ازت و روی برای صفات طول بوته ، تعداد کپسول، تعداد دانه در کپسول و عملکرد دانه معنی دار گردید ولی اثر متقابل کودها معنی­دارنشد.با توجه به شرایط آب و هوای کرمان و بر اساس پژوهش انجام شده توده خراسان جنوبی با مصرف کود ازت 80 کیلو گرم در هکتار و محلول پاشی روی

میزان 3 در هزار برای کشت در این منطقه توصیه می­گردد

کلمات کلیدی: بزرک – رقم- ازت- روی- عملکرد

فهرست مطالب

عنوان...............................................................................................................................صفحه

فصل اول:مقدمه و کلیات......................................................................................................1

1-1- مقدمه.........................................................................................................................2

1-2- خصوصیات گیاهی.....................................................................................................4

1-3- مراحل نمو...................................................................................................................7

1-3-1- سبز شدن..................................................................................................................7

1-3-2-شروع رشد طولی ساقه................................................................................................7

1-3-3- گلدهی......................................................................................................................8

1-3-4- دوران کپسول دهی....................................................................................................9

1-3-5- مراحل رسیدگی کامل بزرک...................................................................................9

1-4- سازگاری....................................................................................................................10

1-4-1- مقاومت به ورس .......................................................................................................11

1-4-2- شوری خاک.............................................................................................................11

1-5- مراقبت های زراعی .......................................................................................................11

1-5-1-خاک و تهیه بستر بذر.................................................................................................11

1-5-2- تاریخ کاشت.............................................................................................................12

1-5-3-روش کاشت..............................................................................................................12

1-6- آبیاری بزرک......................................................................................................... .....13

1-7-کودهای شیمیایی مورد نیاز بزرک.................................................................................14.

1-7-1- ازت..........................................................................................................................14

1-7-2- فسفر و پتاس.............................................................................................................15

1-7-3- روی.........................................................................................................................16

1-7-3-1-نقش روی در بدن انسان.........................................................................................16

1-7-3-2- نقش روی درگیاهان ...........................................................................................17

1-7-3-3- علل کمبود روی در خاکهای کشاورزی ایران.......................................................18

1-7-3-4-علائم کمبودروی در گیاه......................................................................................18

1-8-ارقام...........................................................................................................................19

فصل دوم:مروری بر پژوهش­های پیشین....................................................................................20

فصل سوم: مواد و روش ها......................................................................................................29

3-1-مشخصات محل و زمان اجرای آزمایش...........................................................................30

3-2-خصوصیات اقلیمی محل اجرای آزمایش.........................................................................30

3-3-مشخصات خاک محل اجرای آزمایش............................................................................31

32

...........................................................

3- 4 ویژگی های طرح مورد آزمایش.............

32

..........................................................

................................ 3-4-1- طرح آزمایشی

32

..........................................................

3-4-2-مشخصات کرت ها............................

33

..........................................................

3-5-مراحل اجرای آزمایش............................

33

..........................................................

3-5-1- عملیات تهیه زمین وکاشت.................

34

..........................................................

3-5-2-عملیات داشت....................................

34

..........................................................

3-6-روش نمونه برداری و اندازه گیری صفات

35

..........................................................

3-6-1-اندازه گیری ارتفاع بوته.......................

35

..........................................................

3-6-2- اندازه گیری عملکرد دانه...................

35

..........................................................

3-6-3- اندازه گیری اجزا عملکرد دانه............

36

..........................................................

3-6-4- اندازه گیری عملکردبیولوژیک..........

36

..........................................................

3-7- محاسبات آماری.....................................

37

..........................................................

فصل چهارم :نتایج و بحث ............................

38

..........................................................

4-1- فاکتورهای بررسی شده........................

38

..........................................................

4-1-1-طول بوته ..........................................

41

..........................................................

4-1-2-تعداد ساقه های فرعی.........................

43

..........................................................

4-1-3-تعداد کپسول.....................................

46

..........................................................

4-1-4-تعداد دانه در کپسول...........................

49

..........................................................

4-1-5-عملکرد دانه ......................................

53

..........................................................

4-1-6- عملکرد بیولوژیک ............................

56

..........................................................

4-2-نتیجه گیری کلی ..................................

56

..........................................................

4-3-پیشنهادات ............................................

57

..........................................................

منابع...........................................................

فهرست اشکال

39

.........

شکل 1-4.مقایسه میانگین اثر رقم بر طول ساقه..................................................

40

.........

شکل2-4.مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف کود ازته برطول ساقه......................

42

.........

شکل3-4.مقایسه میانگین اثر رقم بر تعداد ساقه فرعی..........................................

42

.........

شکل4-4.مقایسه میانگین اثرسطوح مختلف ازت بر تعداد ساقه فرعی..................

44

.........

شکل 5-4.مقایسه میانگین تاثیر رقم بر تعداد کپسول............................................

44

.........

شکل6-4.مقایسه میانگین تاثیر سطوح مختلف کود ازته بر تعداد کپسول.............

45

........

شکل7-4.مقایسه میانگین تاثیر سطوح مختلف کود روی بر تعداد کپسول............

47

........

شکل8-4.مقایسه میانگین تاثیر رقم بر تعداد دانه در کپسول................................

47

.........

شکل 9-4.مقایسه میانگین تاثیر سطوح مختلف کود ازته بر تعداد دانه در کپسول.

48

........

شکل10-4.اثر متقابل ارقام وسطوح مختلف کود ازت بر تعداد دانه در کپسول....

51

........

شکل 11-4.مقایسه میانگین اثر رقم بر عملکرد دانه.............................................

51

.........

شکل12-4.مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف کود ازت برعملکرد دانه...............

52

.........

شکل13-4. مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف کود روی برعملکرد دانه..............

52

.........

شکل 14-4.اثر متقابل رقم وسطوح کود ازت بر عملکرد دانه..............................

54

........

شکل 15-4.مقایسه میانگین اثر رقم بر عملکرد بیولوژیک...................................

54

.........

شکل16-4.مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف کود ازت بر عملکرد بیولوژیک....

55

........

شکل17-4.مقایسه میانگین اثر سطوح مختلف کود روی بر عملکرد بیولوژیک....

55

........

شکل 18-4.اثر متقابل سطوح کود ازت و رقم بر عملکرد بیولوژیک...................

فهرست جداول

57

جدول1-4: تجزیه واریانس صفات مورد بررسی .................................................................

58

جدول 2-4.مقایسه میانگین اثرات اصلی صفات مورد بررسی ..............................................



خرید فایل



لینک منبع :تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان

تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک ... haftasemoon.rozblog.com/.../-تأثیر-سطوح-مختلف-ازت-و-روی-بر-عملکرد-و-اجزای-عملکرد-پنج-رقم-بزرک-در-شرایط-آب-و-.html‎Cachedتأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان دسته: کشاورزی بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل:…, تأثیر ... تأثیر سطوح مختلف ازت روی بر عملکرد اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در ... nex1reader.bistarinha.xyz/.../تأثیر%20سطوح%20مختلف%20ازت%20و%20روی%20بر%20عملک...‎Cachedتأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان دسته: کشاورزی بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 118 ... تأثیر سطوح مختلف ازت روی بر عملکرد اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در ... fastdl2.bistarinha.xyz/.../تأثیر+سطوح+مختلف+ازت+روی+بر+عملکرد+اجزای+عملکرد+پنج+رقم+بزرک+در+شرایط+آب+هوایی+کرمان.html‎Cachedتأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان دسته: کشاورزی بازدید: 2 بارفرمت فایل: docx حجم فایل: 118 ... تأثیر-سطوح-مختلف-ازت-و-روی-بر-عملکرد-و-اجزای-عملکرد-پنج-رقم ... netfile.filenab.com/tag-تأثیر-سطوح-مختلف-ازت-و-روی-بر-عملکرد-و-اجزای-عملکرد-پنج-رقم-بزرک-در-شرایط-آب-و-هوایی-کرمان.aspx‎Cachedمحصولاتی که دارای عبارت 'تأثیر-سطوح-مختلف-ازت-و-روی-بر-عملکرد-و-اجزای- عملکرد-پنج-رقم-بزرک-در-شرایط-آب-و-هوایی-کرمان' هستند. تأثیر سطوح مختلف ازت و روی ... تأثیرسطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک ... allfiles.blogsky.com/1395/07/02/post-55845/‎Cachedتأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک ... بزرک,ازت ,روی,عملکرد,اجزای عملکرد,رقم,شرایط آب و هوایی،تأثیرسطوح ... پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان ,دانلود پایان نامه و پروژه. 2 . تأثیر ... تاثیر مقادیر مختلف ... تأثیرسطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک ... mofidnet.blogsky.com/1395/07/10/post-39961/‎Cached1 ا کتبر 2016 ... سه شنبه 14 ژوئن 2016; 1 views; دیدگاه‌ها برای تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان . تماس با ما aetua.stu1.ir/message‎Cachedتماس با وبلاگ --> تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان. آدرس سایت : ایمیل خصوصی : نام : موضوع : پیام :. تأثیرسطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک citythesis.ir/دانلود-پایان-نامه-ارشد-تأثیرسطوح-مختل/‎Cached5 آوریل 2016 ... ... و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان ... اثر سطوح کودی ازت و روی برای صفات طول بوته ، تعداد کپسول، تعداد ... طراحی چتروم یاس testtarh.ea3.ir/‎Cached... تأثیر سطوح مختلف ازت و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنج رقم بزرک در شرایط آب و هوایی کرمان · طراحی و ساخت و بررسی عملکرد سیستم نمک زدایی از آب کشاورزی ... اجزای عملکرد، کیفیت و درصد روغن در ارقام مختلف کنجد در منطقه دامغان damghaniau.ac.ir/?part=article&inc=article&id=127‎Cached Similar20 ژانویه 2013 ... بهترین مقدار عملکرد مربوط به رقم کرمان و بهترین تاریخ کاشت مربوط به ... این تحقیق به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت و انواع کود ( گاوی و کمپوست ) بر عملکرد و اجزای .... و سطوح مختلف کود ازته بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت رقم 370 در منطقه ... و تاریخ کاشت بر روی ارقام ذرت علوفه ای تحت شرایط آب و هوایی دامغان ...