قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
بخش اول.. 5
رشد اقتصاد ملی داناییمحور. 5
در تعامل با اقتصاد جهانی.. 5
فصل اول.. 7
بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی... 7
فصل دوم. 61
تعامل فعال با اقتصاد جهانی.. 61
فصل سوم. 69
رقابتپذیری اقتصادی... 69
فصل چهارم. 75
توسعه مبتنی بر دانایی.. 75
بخش دوم. 93
حفظ محیط زیست... 93
آمایش سرزمین و توازن منطقهای... 93
فصل پنجم.. 95
حفظ محیط زیست... 95
بخش سوم. 115
توسعه سلامت، امنیت انسانی.. 115
و عدالت اجتماعی.. 115
فصل هفتم.. 117
ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی.. 117
فصل هشتم.. 125
ارتقای امنیت انسانی و عدالت اجتماعی.. 125
بخش چهارم. 139
صیانت از هویت و فرهنگ.... 139
اسلامی - ایرانی.. 139
فصل نهم.. 141
توسعه فرهنگی.. 141
بخش پنجم.. 165
تأمین مطمئن امنیت ملی.. 165
فصل دهم.. 167
امنیت ملّی.. 167
فصل یازدهم.. 181
توسعه امور قضایی.. 181
بخش ششم.. 187
نوسازی دولت... 187
و ارتقای اثربخشی حاکمیت... 187
فصل دوازدهم.. 189
نوسازی دولت و ارتقای اثربخشی حاکمیت... 189
فصل سیزدهم.. 207
سامان عملیات اجرایی برنامه. 207
فصل چهاردهم.. 209
تنفیذ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت... 209
فصل پانزدهم.. 211
نظارت... 211
قانون تنظیم بخشی از. 228
مقررات مالی دولت... 228
موضوع ماده (156) 228
قانون برنامه چهارم توسعه. 228
ساختار، زیر ساخت و ملزومات توسعه فناوری در ایران
چکیده 3
1- مقدمه. 4
2- روند تحولات فناوری در جهان. 5
3- مروری برمطالعات رقابت پذیری و فناوری: 7
4- مبانی نظری توسعه فناوری از دیدگاه مکاتب.. 9
سیستم ملی فناوری و نوآوری چیست؟. 10
6- بررسی وضعیت فناوری در کشور. 13
6-1- زیرساخت تحقیقات و فناوری.. 15
6-1-1- راهبردهای توسعة فناوری.. 15
6-1-2- راهبرد خرید مجموعة کامل فناوری.. 15
6-1-3- راهبرد تولید تمامی فناوری.. 16
6-2- ساختار علم و فناوری در کشور. 16
6-3- ملزومات فعالیت برای توسعه علم و فناوری.. 19
6-3-1-اعتبارات تحقیقاتی بخش دولتی از تولید ناخالص داخلی. 20
6-3-2- مراکز رشد (انکوباتورها) 21
6-3-2-1- انواع مراکز رشد 21
6-3-3- پارکهای تحقیقاتی. 24
6-3-4- فن بازار (بستر مبادلات تکنولوژی) 25
جدول 1- فعالیتهای فن بازار. 27
6-3-5- سیستم قانونی ارزیابی علمی اختراعات و ثبت و حمایت از نوآوریها 27
6-3-6- نظام اطلاعرسانی. 28
6-3-7- آزمایشگاه 29
7- نتیجه گیری و پیشنهادات: 30
منابع و ماخذ: 33
ساختار اقتصادی واجتماعی حاشیه شهرمشهد وانحرافات اجتماعی
چکیده 2
- مقدمه 3
مبانی وچارچوب نظری پژوهش.. 4
1-8- فرضیه های تحقیق. 11
روش تولیداطلاعات.. 12
1- جامعه آماری. 12
2- نمونه و نمونه گیری و روش برآورد حجم نمونه 12
- تحلیل یافته ها 14
- شاخص سرمایه اجتماعی. 14
جدول مقایسه میانگین بی سازمانی اجتماعی در مناطق مرکزی و حاشیه شهر مشهد. 15
- کجروی اجتماعی. 15
جدول توزیع فراوانی مطلق و درصدی کجروی اجتماعی در مناطق مرکزی و حاشیه شهر مشهد. 15
جدول مقایسه میانگین کجروی اجتماعی در مناطق مرکزی و حاشیه شهر مشهد. 17
- بررسی رابطه بین محل سکونت و متغیرهای ساختاراقتصادی واجتماعی. 17
- بررسی رابطه بین ساختاراقتصادی – اجتماعی و کجروی اجتماعی. 18
پس در نتیجه فرضیه : 23
- خلاصه نتایج تحقیق. 23
فرضیه کلی. 23
و فرضیه های فرعی عبارت بودند از : 24
همچنانکه در این تحقیق و جامعه آماری ملاحظه شد : 24
- راهکارهای راهبردی واجرایی پیشنهادی. 25
1- پژوهشی : 25
2- اجرایی : 26
فهرست منابع فارسی. 28
منابع انگلیسی. 30
زمان سنجی
مقدمه : 3
اهداف زمان سنجی : 3
1-بهبود در برنامه ریزی عوامل تولید و افزایش کارآیی. 3
2-ارزیابی و کنترل. 4
3-مقایسه و انتخاب کارها از نظر زمانی. 4
4-موازنه خطوط تولید. 4
5-برقراری سیستم های تشویقی مناسب و عادلانه 5
روش های زمان سنجی : 5
1-روش تخمینی. 6
روش اندازه گیری زمان : 7
1-زمان مشاهده 7
2-زمان نرمال. 8
زمان استاندارد : 9
مراحل زمان سنجی در روش اندازه گیری زمان : 10
1-تعیین روش استاندارد جهت انجام کارها 10
2-تفکیک کار به عناصر 10
3-انتخاب کارگر مناسب و توجیه افراد 11
4-انتخاب محل مشاهده 11
5-ثبت زمان انجام کار 11
6-تعیین تعداد دفعات زمان سنجی. 11
تفکیک کار به عناصر درونی آن : 12
انواع عناصر : 12
مدت زمان هر عنصر : 15
شیوه های اندازه گیری زمان : 15
1-روش مداوم 15
محاسن روش مداوم 16
2-روش برگردان. 17
محاسن روش برگردان. 18
تعیین تعداد دفعات مشاهده 18
روش قضاوتی. 18
روش آماری. 19
تعیین ضریب عملکرد 21
1-روش وستینگهاوس.. 22
1-مهارت : 23
2-کوشش : 23
3-شرایط : 23
4-ثبات : 23
روش عینی : 26
اضافات مجاز 26
روش داده های استاندارد 28
1-روش عوامل کار : 29
2-تکنیک توالی عملیات مینارد (Most) 30
3-روش اندازه گیری زمان (MTM) 30
سری استانداردهای کنترل کیفیت و اعمال ان ئر اذین خودرو
مقدمه : 7
فصل اول. 12
نگاهی به تاریخچه شکل گیری : 12
استاندارد : 13
2. کنترل کیفیت.. 14
3. کیفیت.. 16
فصل دوم 19
تعاریف و مباحث مربوط به کیفیت.. 19
تعاریف کیفیت : 19
1. نگرش فلسفی به کیفیت : 20
2. نگرش کیفیت بر مبنای محصول گرایی : 20
3. نگرش کیفیت بر مبنای کاربرد : 20
4. نگرش کیفیت بر مبنای تولید : 21
5. نگرش کیفیت بر مبنای ارزش : 21
« تعاریف کیفیت از دیدگاه های مختلف ». 21
1. از دیدگاه مدیریت کیفیت جامع : 21
2. از دیدگاه استاندارد ایزو 8402 : 22
در درک واژه کیفیت ملاحضات دیگری ؛ مثل درجه و طبقه : 22
ویژگیهای کیفیت : 24
ویژگیهای کیفیت محصول. 24
قابلیت دستیابی. 24
انتشار 24
قابلیت حمل. 24
قابلیت انبارش.. 24
ظاهر 24
اشتغال پذیری. 24
تولید پذیری. 24
مزه 24
سازگاری. 24
قابلیت کاربری. 24
تعمیرپذیری. 24
قابلیت ردیابی. 24
پاکیزگی. 24
انعطاف پذیری. 24
پایایی. 24
قابلیت آزمون. 24
مصرف.. 24
تعویض پذیری. 24
ایمنی. 24
سمّی بودن. 24
دوام 24
قابلیت نگهداری. 24
امنیت.. 24
قابلیت حمل و نقل. 24
قابلیت امحاء 24
بو. 24
اندازه 24
آسیب پذیری. 24
قابلیت دسترسی. 24
عملیاتی بودن. 24
حساسیت.. 24
وزن. 24
ویژگی های کیفیت خدمت.. 24
قابلیت دستیابی. 24
لیاقت.. 24
اثربخشی. 24
جوابگوئی. 24
صحت.. 24
اعتبار 24
انعطاف پذیری. 24
پایایی. 24
نزاکت.. 24
قابلیت اتکاء 24
صداقت.. 24
امنیت.. 24
راحتی. 24
کارایی. 24
به موقع رسیدن. 24
کیفیت ، پایایی و ایمنی : 25
عوامل کیفیت : 25
«دستیابی ، تداوم و بهبود کیفیت». 26
اهداف کیفیت.. 28
«سیستم های کیفیت». 29
«مراحل استقرار سیستم کیفیت». 30
دلایل نیاز به استقرار سیستم مدیریت کیفیت : 30
خواسته های نظام کیفیت : 32
3. نظام نامة کیفیت: 36
مستند سازی در سری استانداردها : 36
نظام نامه کیفیت : 36
2ـ تعریف برنامه کنترل : 37
3ـ تعریف رویه ها : 37
4. تعریف سوابق و مدارک. 38
متفکران دانش مدیریت کیفیت.. 38
ادوارد دمینگW.Edward Deming 1993ـ 1900. 38
جوزف جورانJoseph m.Juran (1904) 39
آرماند فیگنباومArmand v.Fegenbaum (1920) 40
فیلیپ کرازبیPhilip B.Crosby (1926) 41
کااورایشی کاواKaora IshiKawa (1989ـ1915) 41
کن ایچی تاگوچیCenichi Taguchi (1924) 42
والتر مازنیک(Walter Masing) 1915. 43
فصل سوم 45
بررسی سری استاندارد های «9000 ISO ، QS». 45
سری استانداردهای ISO 9000. 45
آنچه که در مورد ISO 9000 مصداق پیدا نمی کند : 48
ایزو به شما امتیازی برای رقابت کردن اعطاء می کند : 49
ایزو به چه چیزی نیاز دارد : 50
ایزو مستلزم چیزی بیش از مستند سازی است : 51
منابع اخذ گواهی : 52
ایزو از چه چیزهای پدید آمده است : 53
ایزو 9000 تا 9003 : 53
ایزو 9004 : 54
سری های ایزو 9000 : از 9001 تا 9003. 55
ایزو 9001 : 55
ایزو 9002 : 55
ایزو 9003 : 55
کدامیک از استانداردهای ایزو را برگزینیم : 56
نتیجه : 57
الزامهایISO 9000 1994. 58
QS 9000 چیست ؟ 65
تفاوتهای بین ISO 9000 و QS 9000. 66
استاندارد 67
تاریخ. 67
عنوان. 67
عناصر 69
بندها 69
بایدها یا معادل آن. 69
بایدها شامل فهرستها 69
روش های اجرایی الزام شده 69
سوابق کیفیت الزام شده 69
- تفاوت در سبک : 69
- تفاوت در رویکرد ارزیابی : 70
- تفاوت در نیازمندیها : 71
اعمال QS –9000. 73
دامنه اخذ گواهی : 74
فواید اخذ گواهی : 75
نیازمندی اساسی : 76
نیازمندی های اساسی QS 9000. 77
سیستم کیفیت : 77
بازنگری قرارداد : 78
کنترل طراحی : 78
کنترل مدارک و داده ها : 78
خرید : 78
محصول تامین شده از سوی مشتری : 79
شناسایی و ردیابی محصول : 79
کنترل فرآیند : 79
بازرسی و آزمون : 80
تجهیزات بازرسی ، اندازه گیری و آزمون : 80
وضعیت بازرسی و آزمون : 80
کنترل محصول نا منطبق : 80
اقدام اصلاحی و پیش گیرانه : 81
جابجایی انبارش ، بسته بندی ، نگه داری و تحویل : 81
کنترل سوابق کیفیت : 81
ممیزی های داخلی کیفیت : 81
آموزش : 82
ارائه خدمات : 82
فنون آماری : 82
تأیید قطعه تولیدی : 83
بهبود مستمر : 83
قابلیت ساخت : 83
نیازمندیهای مورد توجه ارزیابان : 85
برداشت های نادرست و اشتباه : 86
QS 9000. 87
چاپ سوم 88
فورد 88
فصل چهارم 89
پیمایشی در خصوص مزایا و مشکلات اجرای سیستم های استاندارد 89
تجزیه و تحلیل اطلاعات : 90
مشخصات جامعه آماری : 90
تاریخ دریافت گواهینامه : 91
سال اخذ گواهینامه 92
تعداد 92
متوسط درماه 92
رشدنسبت به سال قبل. 92
درصدرشد. 92
سطح سازمانی : 92
مدت زمان صرف شده : 93
هزینه های صرف شده : 93
دلایل اخذ گواهینامه : 94
دلایل اخذ گواهی. 95
تعداد 95
میانگین.. 95
واریانس.. 95
سیستم دهی به کارها 95
رضایت بیشتر مشتریان. 95
افزایش بهره وری. 95
افزایش کیفیت.. 95
توسعه صادرات.. 95
دستورمدیریت.. 95
افزایش انگیزه کارکنان. 95
افزایش سهم بازار 95
کسب اعتبار و پرستیژ 95
رقابت با فشار بازار 95
اثرات اخذ گواهینامه : 95
تاثیر اخذ گواهینامه 96
میانگین.. 96
واریانس.. 96
آگاهی بیشتر به کیفیت.. 96
شناسایی مشکلات فرآیند. 96
کنترل بهتر مدیریت.. 96
افزایش رضایت مشتریان. 96
کیفیت برتر محصولات.. 96
برانگیختن نیروی کار 96
افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها 96
افزایش صادرات.. 96
افزایش فروش.. 96
موانع ومشکلات استقرار سیستم: 97
رضایت از گواهینامه : 98
مقایسه تحقیق انجام شده با تحقیقات مشابه : 99
جدول 5 مقایسه دلایل اخذ گواهینامه 100
جدول 6 اثرات و مزایای بکارگیری سیستم کیفیت ایزو9000. 101
جدول 7 مشکلات و موانع در راه استقرار نظام ایزو9000. 102
نتیجه 103
بر اساس تحلیلهای انجام شده اهم نتایج بصورت زیر قابل جمع بندی می باشد : 104
فصل پنجم. 107
بررسی وضعیت مدیریت تضمین کیفیت در شرکت.. 107
آذین خودرو. 107
بیوگرافی کوتاهی از شرکت تولیدی صنعتی آذین خودرو : 107
انواع تولیدات شرکت آذین خودرو : 108
وضعیت و جایگاه مدیریت تضمین کیفیت در شرکت آذین خودرو : 110
خط مشی کیفی شرکت آذین خودرو : 111
سازمان تجارت جهانی WTO
سازمان تجارت جهانی WTO.. 2
«موافقت نامه ی تأسیس سازمان تجارت جهانی». 3
موافقتامه راجع به کشاورزی.. 9
برندگان و بازندگان جهانی شدن.. 10
آراز ام. فنی: 13
WTO و دموکراسی اقتصادی.. 13
سازمان تجارت جهانی (Word Trad Organisation) 19
ساختار اداری.. 21
هدف از تشکیل سازمان.. 26
دلایل حذف تعرفه. 31
منافع مصرف کننده: 33
منافع تولید کننده: 33
2/ آزادسازی نرخ کالاها و خدمات.. 34
3/ آزادسازی نرخ ارز. 35
4/ آزادسازی نرخ بهره. 36
5/ لغو انحصارات دولتی و خصوصی.. 37
تأثیر عضویت در گات بر ساختار صنایع ایران: 40
ساختارسرمایه پویا
ساختارسرمایه پویا 2
چکیده 2
1_ مقدمه : 3
2- تعدیل پویای ساختار سرمایه: 5
3- متغیرهای مستقل و وابسته. 9
1-3 اندازه گیری اهرم 9
2-3 تعیین اهرم مطلوب.. 10
3-3 تعدیل هزینه ها و سرعت تعدیلات : 14
4- اطلاعات، روند تخمین و نتایج تجربی. 16
1-4 . اطلاعات و روند تخمین. 16
2-4 . اهرم مطلوب : 19
3-4 . سرعت تعدیل: 21
سهم تعدیل دربیان نمودن اهرم 23
5 – خلاصه ونتایج. 23
روش بودجهبندی شرکت
- هدف | ||||||||||||||||||
2- تعاریف و اصطلاحات | ||||||||||||||||||
3- مسئولیتها | ||||||||||||||||||
4- مراحل و گردش کار | ||||||||||||||||||
5- پیوستها
|
جهانی شدن یا جهانی سازی
چکیده 3
مقدمه. 5
طبیعت سرمایه داری.. 6
شرکتهای فراملیتی. 10
شبکه ها بازار مالی و پولی. 18
تعریف، مفاهیم و مصادیق. 20
نتیجه گیری.. 24
منابع و ماخذ 26
شرح مختصر سوابق ، مشخصات ، و زمینه های فعالیت شرکت پاکسان
شرح مختصر سوابق ، مشخصات ، و زمینه های فعالیت شرکت پاکسان. 3
الف)- تاریخچه. 3
ب- مشخصات عمومی. 3
ج)- روند فعالیت.. 4
د)- تولیدات : 5
ه- تشکیلات: 6
1- نیروی انسانی : 6
2- چارت سازمانی : 6
مدیریت اموراداری : 9
امور سازمانی. 14
ایمنی و بهداشت : 15
آموزش : 17
رابط روابط صنعتی : 17
خدمات اداری.. 20
مدیریت امور مالی. 23
حسابداری مالی : 24
شرح فعالیتهای حسابداری طبق چارت سازمانی معین : 26
انواع فرمهائیکه در حسابداری کار ثبت حسابداری روی آنها انجام می شود بشرح ذیل می باشد : 27
فرم گزارش(( عملیات انتقالی صندوق)) 30
سند هزینه و حواله پرداخت ( نمونه پیوست) 31
برگه حسابداری یا اسناد پانصدهزار ( 500000) : 33
اسناد سیصد و ده هزار ( 310000) : 34
حسابداری مدیریت : 38
حسابداری انبارها : 38
مراحل ورود مواد اولیه به انبار : 39
مراحل خروج مواد اولیه از انبار. 40
اسناد RMT که از کامپیوتر ساخته میشود به شرح زیر می باشد : 45
RMT26 وارده که دارای اطلاعات زیر می باشد : 45
سیستم حسابداری.. 50
تاریخچه : 50
صورتهای مالی و یادداشتهای همراه « برای سال مالی منتهی ...................». 51
سیستم خرید : 59
مسئولیت برنامه ریزی سفارشات.. 62
گردش کار امانیها : 64
قسمت اول : تحویل کالای امانی به دیگران. 64
بخش دوم : برگشت کالاهای امانی دریافت شده از دیگران. 67
قسمت دوم : دریافت کالای امانی از دیگران. 68
بخش دوم : دریافت کالای امانی تحویل شده به دیگران. 69
مدیریت انبار و شرائط عمومی آن. 69
اهمیت انبار و انبارداری.. 71
طبق مشاهدات و بررسییهای انجام شده براساس شرائط استاندارد: 75
استفاده از وسائل حفاظت فردی.. 78
پوشاندن و محصور کردن انبارها 78
3- نصب وسائل و ادوات اطفاء حریق. 78
ج- دستورالعمل برای چیدمان و جابجائی کالا. 79
منابع و مأخذ : 80